Cum acționează hoațele de buzunare în magazinele de haine. Metoda care te lasă cu poșeta goală VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hoții de buzunare sunt agili și știu să speculeze orice moment de neatenție al victimelor, iar magazinele aglomerate sunt unul dintre locurile predilecte în care acționează. Camerele de supraveghere dintr-un centru comercial londonez au surprins o suspectă „în misiune”.

Hoate gif

Înregistrarea video publicată de Daily Mail Online o arată pe suspectă în timpul a două tentative de furt din geanta unei femei aflate la cumpărături într-un magazin de îmbrăcăminte din nordul capitalei engleze.

Victima aleasă este o mamă cu un cărucior, a cărei atenție este împărțită între copil și cumpărături.

Prima tentativă. FOTO Daily Mail Online
Prima tentativă. FOTO Daily Mail Online

Cum a folosit hainele pentru a masca „atacul”

În imaginile online se vede cum suspecta, îmbrăcată în haine negre, elegante, se strecoară, cu mai multe haine în mână, în spatele victimei, în magazinul Stamford Hill.

Individa folosește subtil hainele dintr-o mână pentru a acoperi cealaltă mână, cu care  desface fermoarul genții victimei.

Numai că, înainte de a fura conținutul genții, mama se îndepărtează spre zona din față a magazinului.

Individa o urmărește și se poziționează iar lângă femeie, apoi băgă mâna în geantă. Un martor care a urmărit scenele îi semnalează mamei că este în pericol de a fi furată.

Suspecta lăsa hainele pe care le avea în cealaltă mână pe un suport din apropiere și fuge pe ușa din față. Nu este însă clar dacă a reușit sau nu să ia vreun obiect din poșeta femeii. 

Incidentul a avut loc pe 19 mai, în jurul orei 15.00, potrivit orei înregistrării CCTV.

A doua tentativă de furt. FOTO Daily Mail Online
A doua tentativă de furt. FOTO Daily Mail Online

Scenele surprinse de camerele de supraveghere vin după ce Daily Mail Online a relatat că bande de tâlhari pe biciclete electrice terorizează străzile Londrei, vizând copii, mame și navetiști, cărora le fură telefoanele mobile.

Seria de atacuri i-a șocat pe mulți dintre londonezi. Datele statistice arată că în Londra, la fiecare șase minute, un telefon este declarat furat.

În 2022, aproape 91.000 de telefoane au fost sustrase de la londonezi, ceea ce înseamnă o medie de 248 pe zi. Doar 2% dintre dispozitivele furate au fost recuperate.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite