Cerșetoria ca profesie. Ce avere a strâns cel mai bogat cerșetor din lume, un indian

0
Publicat:

În general, oamenii care cerșesc o fac pentru a-și asigura resursele minime necesare pentru a supraviețui, dar există și persoane care au transformat cerșetoria într-o profesie profitabilă.

Cerșetor
Cerșetor

Toată lumea are în minte o imagine definitivă a oamenilor care cerșesc pentru a se descurca.

După cum se știe, cerșetorii sunt cunoscuți ca purtând haine învechite și având părul neîngrijit din cauza problemelor lor financiare, scrie indiatimes.com.

Dar, din când în când, auzim despre persoane care au transformat cerșetoria într-o profesie profitabilă și lucrativă, ridicând la un nivel superior o activitate care stârnește mai ales milă.

Cel mai bogat cerșetor din lume

Potrivit unui raport publicat de Economic Times, Bharat Jain este cel mai bogat cerșetor din lume și poate fi văzut cerșind pe străzile din Mumbai.

Bharat, care nu a avut păarte de o educație pe măsură, are o familie din care fac parte soția sa, doi fii, un frate și tatăl său.

Locuitorul din Mumbai are o avere netă de 7,5 crore de rupii (1 milion de dolari) și, spre deosebire de el, copiii săi nu au fost privați de educație, deoarece au primit șansa de a-și finaliza studiile.

Bharat câștigă 60.000-75.000 de rupii pe lună din cerșit, deține un apartament cu două dormitoare în Mumbai în valoare de 1,2 crore de rupii și, de asemenea, își închiriază cele două magazine din Thane pentru o chirie de 30.000 de rupii pe lună.

În ciuda faptului că a devenit foarte bogat, Bharat încă poate fi văzut cerșind la Chhatrapati Shivaji Terminus sau Azad Maidan, în capitala financiară a țării.

Câștigă între 2.000 și 2.500 de rupii pe zi

În timp ce multe persoane se chinuie să dobândească câteva sute de rupii chiar și după ce lucrează ore îndelungate, Bharat reușește să facă 2.000-2.500 de rupii pe zi în 10-12 ore, datorită generozității oamenilor.

Bharat Jain și familia sa locuiesc confortabil într-o reședință duplex de 1BHK în Parel, copiii lor merg la o școală de mănăstire, iar alți membri ai familiei dețin un magazin de papetărie.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite