Bancher englez din Hong Kong judecat pentru uciderea a două femei. Una dintre ele a fost descoperită într-o valiză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rurik Jutting a chemat poliţia la el în apartament, unde erau cadavrele a doua femei. Una dintre femeile ucise fusese băgată într-o valiză FOTO AP
Rurik Jutting a chemat poliţia la el în apartament, unde erau cadavrele a doua femei. Una dintre femeile ucise fusese băgată într-o valiză FOTO AP

Un bancher, educat la Cambridge, care se autointitulează „psihopat dement“, a apărut în faţa judecătorilor din Hong Kong din cauza uciderii a două femei.

Rurik Jutting, un bărbat de 29 de ani care a urmat cele mai prestigioase şcoli britanice şi a crescut în Surrey, Marea Britanie, a fost arestat după ce în apartamentul său s-au descoperit cadavrele a două femei. Una dintre victime decedase cu şase zile înainte să-i fie descoperit cadavrul într-o valiză, notează „Huffington Post“.

Cele două acuzaţii de crimă i-au fost citite lui Jutting într-un tribunal din Hong Kong. El a fost angajat al Băncii americane Merril Lynch, demisionând în urmă cu doar câteva zile. Înainte de a părăsi locul de muncă el a setat un răspuns automat la e-mailul-urile care îi soseau pe adresa băncii, în care se descria drept „psihopat dement“. 

Nu sunt la birou. Pe perioadă nedeterminată. Pentru întrebări urgente, sau de orice altă natură, vă rog să contactaţi pe cineva care nu este un psihopat dement. Pentru superiori, contactaţi-l pe Dumnezeu, deşi presupun că diavolul este la control“, se arăta în mesajul automat transmis de pe contul lui Jutting.

Jutting a chemat chiar el poliţia, puţin după ora 3, în dimineaţa zilei de 1 noiembrie. Prima sa victimă, Jesse Lorena Ruri, care se pare că era o prostituată din Filipine, a fost descoperită în sufrageria bărbatului. Femeia, care avea peste 30 de ani, avea răni în jurul gâtului şi pe fese. Se pare că Ruri încă era în viaţă atunci când poliţia a intrat în apartament, dar a decedat la scurtă vreme după. 

Opt ore mai târziu, poliţia a descoperit cadavrul celei de-a doua femei, numită Sumarti Ningsih. Ofiţerii au descoperit-o, după ce au adunat toate probele din sufragerie, într-o valiză de pe balcon. Femeia fusese ucisă pe 27 octombrie, cu şase zile înainte să-i fie descoperit cadavrul. 

„Era aproape decapitată, iar mâinile şi picioarele îi fuseseră legate cu frânghii. Era dezbrăcată şi înfăşurată într-un prosop. Paşaportul ei a fost găsit în apartament“, declară o sursă din poliţie, citată de „Huffington Post“.

Jutting a crescut în Cobham, Surrey, în Marea Britanie, unde părinţii săi încă locuiesc. După absolvire, a lucrat în Londra. Potrivit profilului său de pe LinkedIn, el a lucrat la Barclays, din iunie 2008 până în iulie 2010, când a început să lucreze pentru Merril Lynch. A fost transferat la Hong Kong în iulie 2013.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite