Zelenski: Ocupanţii rămân fără muniţia de minciuni, nu sunt capabili să vină cu ceva nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Ucrainei speră ca porturile să fie deblocate FOTO Profimedia
Preşedintele Ucrainei speră ca porturile să fie deblocate FOTO Profimedia

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a afirmat, într-un nou discurs adresat ucrainenilor, că aşteaptă vineri, 22 iulie, veşti de la Turcia cu privire la deblocarea porturilor.

„Voi face în continuare tot ce pot pentru ca adevărul despre acţiunile Rusiei împotriva Ucrainei să fie ştiut peste tot în lume. Mâine aşteptăm veşti pentru statul nostru de la Turcia – cu privire la deblocarea porturilor noastre”, a spus Zelenski.

El a vorbit şi despre zvonuri venite din Rusia cu privire la sănătatea sa: „A fost puţin ciudat să aud astăzi un vechi-nou fake de la propaganda rusă despre mine. Că aş fi la terapie intensivă şi că Ruslan Stefanciuk ar îndeplini îndatoririle de şef de stat. Ce pot spune? Înainte, aproape în fiecare săptămână, propagandiştii ruşi şi oficialii răspândeau informaţii false că am fugit din Ucraina sau că nu mi-am îndeplinit îndatoririle.

Apoi totul a încetat. Şi acum sunt aruncate din nou în spaţiul public astfel de lucruri primitive. Se pare că ocupanţii rămân fără muniţia de minciuni – nu sunt capabili să vină cu ceva nou”.

Vă recomandăm să citiţi şi 

O femeie din Mexic, stropită cu alcool şi incendiată într-un parc, deşi alertase autorităţile că a primit ameninţări cu moartea

 

Europol raportează cazuri de contrabandă cu arme din Ucraina

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite