Un șofer urmărit de poliție a început să arunce mii de euro pe geam. Bărbatul nu a fost prins

0
Publicat:

Un șofer din Belgia a încercat să scape de polițiștii care l-au prins încălcând legislația rutieră aruncând cu bani pe fereastra autoturismului.

FOTO www.brusselstimes.com
FOTO www.brusselstimes.com

Un șofer din Belgia care nu oprise la un control sâmbătă, 6 mai, a încercat să scape de oamenii legii aruncând pe geamul mașinii zeci de mii de euro ca să scape de polițiști, relatează brusselstimes.com.

Șoferul încălcase o normă rutieră în cartierul Hoboken, Anvers. Polițiștii au reușit să recupereze doar 10.000 de euro, iar aceștia cred că celelalte bancnote au fost luate de trecători, care s-au repezit să le adune.

Șoferul a reușit să scape de oamenii legii, însă mai târziu s-a predat singur la poliție. Bărbatul va fi urmărit penal mai ales pentru acuzația de spălare de bani.

Înainte ca presupusul suspect să se predea la poliție, ofițerii au urmărit un alt vehicul, crezând că acesta era cel urmărit. O nouă urmărire de mare viteză a avut loc pe autostrada A12 și a ajuns până în orașul Schaerbeek. Potrivit poliției, cea de-a doua persoană care a fugit avea permisul anulat.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite