Un român, “monstrul din Mallorca”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Amănuntele cutremurătoare ale unui viol comis de un român din Palma de Mallorca i-au oripilat pe judecătorii spanioli. "A încercat să-mi bage sticla de whisky în vagin. Mi-a rupt mandibula apoi mi-a cerut să-i fac felaţie. Apoi m-a spălat cu Coca Cola", a povestit victima.

Un bărbat de naţionalitate română, de 26 de ani, din Palma de Mallorca, a fost trimis ieri în faţa tribunalului, pentru acuzaţia de sechestrare de persoane şi viol. Concret, tânărul a violat-o, în mod sălbatic şi repetat, timp de trei zile, pe o tânără cu care împărţea apartamentul cu chirie, la începutul anului 2009, informează ElDiario de Mallorca.

Femeia a povestit în faţa judecătorilor, cu lux de amănunte, calvarul la care a fost supusă în perioada 1 ianuarie-3 ianuarie 2009. Acuzatul, aflat în închisoare, deşi neagă faptele, riscă o pedeapsă de 55 de ani de puşcărie şi 64 de ani nu are voie să se apropie de victima sa.

"Mi-a spus că mă ucide, ca să nu-l reclam"

Victima, de asemenea în vârstă de 26 de ani, a declarat că ea şi acuzatul erau prieteni de vreo două luni şi că erau implicaţi într-o relaţie amoroasă, având în repetate rânduri şi relaţii sexuale. Cei doi au convieţuit împreună în apartament, până în momentul în care ea a dorit să se despartă de băiat şi să părăsească locuinţa comună. Despărţirea a decurs amiabil, spune fata, până la petrecerea de Revelion, când, fiind invitaţi la aceeaşi petrecere, cei doi au dat din nou faţă în faţă. Pe la orele dimineţii, cei doi au rămas singuri în casa în care avea loc petrecerea. Atunci bărbatul a încercat să reînnoade relaţia cu ea, dar la refuzul fetei, acesta şi-a ieşit din minţi. "A început să mă lovească, m-a aruncat pe jos. Mi-a dat cu pumnul în faţă, mi-a spart arcada, apoi m-a lovit cu capul de o masă. După aceea m-a târât în cameră, de păr, unde mi-a spus că va trebui să mă omoare, altfel va intra în închisoare şi nu vrea să-şi petreacă restul vieţii într-o celulă", a povestit fata în faţa tribunalului.

A spălat-o de sânge cu Coca Cola

Mărturia fetei i-a cutremurat pe cei prezenţi. "A încercat să îmi introducă o sticlă de whisky în vagin şi apoi pumnul. Mi-a rupt mandibula şi apoi m-a obligat să-i fac o felaţie. Mi-a spus că sunt o curvă. A încercat să mă violeze anal şi vaginal, dar cum era beat, nu reuşea. Apoi m-a spălat de sânge cu Coca Cola", a povestit în cotinuare victima felul în care au decurs faptele.

Vezi pe adevarul.es care sunt explicaţiile halucinante ale agresorului şi pe cine incrimnează acesta

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite