Un avion cargo s-a prăbuşit în nordul Greciei. Opt persoane au murit | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto anews.com.tr
Foto anews.com.tr

Un avion cargo s-a prăbuşit, sâmbătă seară, în jurul orei 22:45,  în nordul Greciei. Martorii au văzut avionul în flăcări în apropierea oraşului Paleochori Kavala.

Avionul, un Antonov An-12 a decolat în timpul zilei de sâmbătă din oraşul sârb Nis. Acesta se îndrepta spre Amman, capitala Iordaniei. Pilotul ar fi cerut permisiunea de a ateriza de urgenţă în Kavala, nord-estul Greciei, din cauza unor probleme la motor, relatează news.ro. 

Potrivit autorităţilor locale greceşti, peste 15 pompieri cu 7 utilaje de stingere a incendiilor s-au îndreptat spre locul accidentului, în apropierea satului Paleochori, o zonă nelocuită la aproximativ 40 de kilometri de aeroport. Toate cele opt persoane aflate la bordul avionului au murit.

Încă nu se ştie exact ce marfă transporta avionul. Diverse publicaţii au susţinut că ar fi fost încărcat cu arme şi muniţie pentru Ucraina, mai ales că martorii au auzit mai multe explozii după accident. Nici pompierii nu s-au putut apropia de aeronavă atunci când au ajuns la faţa locului din cauza exploziilor.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite