Tot mai multe dovezi împotriva membrului PDL acuzat de uciderea fostei iubite, la Dublin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procesul vicepreşedintelui PDL din Hunedoara, acuzat că şi-a ucis fosta iubită cu 20 de lovituri de cuţit, în ianuarie 2010, continuă la Dublin. În dosarul penal al lui Marian Mihalache a apărut o înregistrare video în care victima, Loredana Pricăjan, era interogată de acuzat, în timp ce făcea dus, despre existenţa unui alt bărbat în viaţa ei.

Mihalache a negat, la proces, că ar fi exercitat orice fel de constrângere asupra ei, când a filmat-o goală, făcând baie.

Marian Mihalache, în vârstă de 49 de ani, este domiciliat în România, fiind vicepreşedintele Partidului Democrat Liberal din Hunedoara. El este acuzat că a ucis-o pe fosta lui iubită, Loredana Pricăjan, în vârstă de 35 de ani, ce lucra ca asistentă medicală în capitala Irlandei, relatează "The Irish Times".

Citeşte şi:
Marian Mihalache, acuzat că a ucis o româncă la Dublin, pledează nevinovat

Mama româncei ucise la Dublin afirmă că a fost ameninţată de vicepreşedintele PDL Hunedoara, acuzat de crimă

Victima a fost găsită pe 28 ianuarie 2010, în baia apartamentului său din campusul Institutului Irlandez de Management (IMI), situat în suburbia Sandyford a Dublinului, cu gâtul tăiat şi cu aproximativ 20 de urme de înjunghiere cauzate de lovituri multiplu de cuţit. Românul a fost arestat de poliţia irlandeză şi acuzat de uciderea fostei sale iubite.

Proba înregistrării video

Pe parcursul procesului, o inregistrare video a fost prezentată ca probă. Este vorba de o filmare efectuată în baie, în timp ce victima făcea dus. Cel care a captat imaginile este, însuşi, acuzatul, care îi punea mai multe întrebări Loredanei, despre existenţa unui alt bărbat în viaţa ei.

Procurorii susţin că, din filmare, se observă că Mihalache a exercitat o formă de constrângere asupra victimei, cel puţin psihologică, pe care însă românul acuzat de omucidere o neagă.

Află AICI cum se scuză Mihalache în faţa acuzaţiilor de ucidere a Loredanei Pricăjan

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite