Ucraineancă ucisă și mutilată de iubit în Thailanda. A oferit 44 de dolari unui taximetrist ca să-l ajute s-o tranșeze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alona Savchenko, în vârstă de 24 de ani, a fost găsită înjunghiată și mutilată cu un fierăstrău într-un complex de apartamente de lux din Bangkok.

Alona Savchenko a fost găsită înjunghiată și mutilată FOTO ViralPress
Alona Savchenko a fost găsită înjunghiată și mutilată FOTO ViralPress

Poliția l-a arestat pe iubitul ei, un tânăr om de afaceri polonez, Jan Jerzy Lagoda-Filippow.

Lagoda-Filippow, în vârstă de 25 de ani, a fost prins după câteva ore de la descoperirea cadavrului în timp ce încerca să treacă granița în Cambodgia, scrie New York Post.

El ar fi folosit Google Translate pentru a-i cere unui taximetrist să-l ajute să taie și să scape de trupul iubitei sale în schimbul a 44 de dolari.

Lagoda-Filippow deține o firmă de publicitate înregistrată la Londra, iar Savchenko ar fi făcut fotografii pentru compania sa.

Luni după-amiază (15 mai), Lagoda-Filippow a fost văzut pe imaginile de supraveghere părăsind clădirea cu o valiză fără iubita sa..

Lagoda-Filippow FOTO: Poliția Bangkok
Lagoda-Filippow FOTO: Poliția Bangkok

Mai târziu, polițiștii au fost alertați chiar de taximetristul căruia criminalul îi ceruse ajutorul.  Au intrat în apartamentul cuplului de la etajul 32 și au găsit-o pe Savcenko măcelărită, întinsă pe pat, sub o pătură.

Femeia, a cărei față era acoperită cu sânge, ar fi fost înjunghiată în piept și aproape decapitată. Polițiștii au recuperat un fierăstrău pătat de sânge în apropierea corpului victimei.

Șoferul și-a abandonat pasagerul la un hotel din cartierul Sathorn și a sunat la autorități.

Locotenent-colonelul de poliție Pongpun Phonharn l-a descris pe suspect ca fiind "foarte calm" în momentul arestării sale.

"A băut cafea în celulă și a început să facă mișcare, ca și cum ar fi fost rutina lui normală de dimineață. Nu a spus nimic", a spus el.

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite