Rusia a afirmat că a respins un atac cu zece rachete ucrainene care vizau Crimeea

0
Publicat:

Rusia susține că a respins atacul a zece rachete ucrainene care viza oraşul Sevastopol aflat în Peninsula Crimeea, anexată în 2014 de Moscova, ale cărei resturi au rănit două persoane, a indicat guvernatorul său, notează AFP, scrie AGERPRES.

Crimea FOTO: Shutterstock
Crimea FOTO: Shutterstock

„Militarii noştri resping un atac masiv asupra Sevastopolului. Potrivit primelor informaţii, mai mult de zece rachete au fost doborâte”, a scris Mihail Razvojaev pe Telegram.

Un copil şi o femeie au fost răniţi de resturi de la rachetele doborâte, care au deteriorat mai multe clădiri rezidenţiale, a adăugat Razvojaev.

Peninsula Crimeea este vizată în mod regulat de armata ucraineană folosind rachete şi drone, deoarece este importantă pentru logistica forţelor ruse care ocupă sudul Ucrainei.

La lunii ianuarie, şeful serviciilor de informaţii militare ucrainene (GUR), Kirill Budanov, a spus că atacurile ucrainene împotriva Crimeei se vor intensifica.

Regiunile frontaliere ale Ucrainei, în special Belgorod, sunt, de asemenea, vizate în mod regulat de bombardamente mortale sau incursiuni ale luptătorilor din Ucraina.

Ministerul rus al Apărării a anunţat că a doborât 19 rachete Vampir ucrainene deasupra regiunii Belgorod.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite