Primul portret oficial al regelui Charles a fost distrus. Ce au lipit pe el activiștii pentru drepturile animalelor VIDEO

0
Publicat:

Doi protestatari de la Animal Rising au acoperit fața monarhului cu imaginea lui Wallace și Gromit și au lipit un mesaj despre „cruzimea din fermele RSPCA”.

Militanții pentru drepturile animalelor au vandalizat noul portret al regelui FOTO: X
Militanții pentru drepturile animalelor au vandalizat noul portret al regelui FOTO: X

Zeloții care militează pentru drepturile animalelor au vandalizat noul portret al regelui Charles al III-lea de la galeria Philip Mould din Londra, scrie dailymail.co.uk.

În jurul orei 12:00, doi militanți au lipit afișe cu Wallace și Gromit care atacă RSPCA pe fața Majestății Sale.

Unul dintre postere era cu fața lui Wallace, iar celălalt era o bulă de discurs pe care scria: „Fără brânză, Gromit. Uită-te la toată cruzimea din fermele RSPCA!".

Grupul îi cere Regelui Charles să își suspende sprijinul pentru organizația caritabilă, al cărei patron regal este, până când aceasta nu renunță la schema Assured Scheme, care are rolul de a proteja standardele de bunăstare a animalelor.

Daniel Juniper, unul dintre cei implicați, a declarat: „Având în vedere că Regele Charles este un mare fan al lui Wallace și Gromit, nu ne-am putut gândi la o modalitate mai bună de a-i atrage atenția asupra scenelor oribile din fermele RSPCA Assured. Chiar dacă sperăm că acest lucru este amuzant pentru Majestatea Sa, îi cerem, de asemenea, să se gândească serios dacă vrea să fie asociat cu suferința îngrozitoare din fermele aprobate de RSPCA. Charles a arătat clar că este sensibil la suferința animalelor din fermele din Marea Britanie; acum este momentul perfect pentru el să facă un pas înainte și să ceară RSPCA să renunțe la schema Assured și să spună adevărul despre creșterea animalelor”.

Juniper a declarat anterior la VegFest: ”Cred în lupta pentru animale și climă și nu mă voi opri în fața a nimic până când nu vom avea un viitor bun, locuibil și durabil pentru toate formele de viață”

Acțiunea este o încercare a grupului de a sensibiliza opinia publică cu privire la investigația recentă asupra a 45 de ferme RSPCA Assured, în cadrul căreia ar fi descoperit 280 de încălcări legale și 94 de încălcări ale reglementărilor DEFRA.

Activiștii susțin că au descoperit cruzime și suferință față de animale în fiecare fermă, inclusiv scene de pui morți și muribunzi, porci morți lăsați pe aleile fermei și somoni mâncați de vii de păduchii de mare.

Orla Coghlan, purtător de cuvânt al Animal Rising, a declarat: „La fel cum Feathers McGraw l-a păcălit pe Wallace într-un jaf la bancă, RSPCA a păcălit publicul britanic să creadă că fermele lor industriale sunt - în vreun fel - un loc acceptabil pentru animalele care trăiesc.

Este clar din scenele din cele 45 de ferme RSPCA Assured că nu există un mod bun de a crește animalele. RSPCA trebuie să adopte o poziție mai îndrăzneață în ceea ce privește tranziția către un sistem alimentar bazat pe plante, începând cu apeluri pentru reducerea drastică a cărnii. Organizația caritabilă poate, încă o dată, să deschidă calea pentru animalele din Marea Britanie, în loc să le țină în mizerie”.

Animal Rising a provocat, de asemenea, haos în aprilie, când a luat cu asalt Scottish Grand National. Pista de curse de la Ayr Racecourse a fost infiltrată de 24 de protestatari care au fost ulterior acuzați.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite