O jurnalistă din Germania, suspendată după ce a fost surprinsă murdărindu-se cu noroi înaintea unei transmisiuni live despre inundaţii VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scandalul vine după ce săptămâna trecută Belgia, Olanda, Germania şi Franţa au fost afectate de precipitaţii abundente. FOTO Gettyimages
Scandalul vine după ce săptămâna trecută Belgia, Olanda, Germania şi Franţa au fost afectate de precipitaţii abundente. FOTO Gettyimages

Jurnalista RTL Susanna Ohlen a relatat în direct de la locul inundaţiilor din Bad Münstereifel, Germania. Pentru a dramatiza şi mai mult situaţia, aceasta s-a murdărit cu noroi, înainte de a intra live. Postul RTL a suspendat-o, pentru că „abordarea reporterului nu corespunde cu principiile şi standardele noastre”.

Susanna Ohlen, în vârstă de 39 de ani, a dat iniţial impresia că a dat o mână de ajutor. RTL.de a publicat chiar un articol intitulat „Curăţarea după inundaţie: prezentatorul RTL dă o mână de ajutor în Bad Munstereifel”, în care apare Ohlen, scrie Digi24. 

Scandalul vine după ce săptămâna trecută Belgia, Olanda, Germania şi Franţa au fost afectate de precipitaţii abundente.

Într-un videoclip postat în mediul online Ohlen se apleacă, la un moment dat, ia noroi de pe jos şi începe să-l întindă pe faţă şi haine, dorind, probabil, să le dea impresia telespectatorilor că a fost afectată personal.

RTL a considerat că imaginile apărute online sunt credibile şi a decis să o suspende pe jurnalistă, precizând că problema va fi analizată în amănunt şi tranşată intern. „Abordarea reporterului nostru vine în contradicţie în mod clar cu principiile jurnalistice şi propriile noastre standarde. Am suspendat-o luni, după ce am aflat despre incident", a declarat joi o purtătoare de cuvânt a RTL.

Jurnalista RTL şi-a cerut scuze pentru comportamentul ei

 „Luni, în zona inundaţiilor, făcut o greşeală gravă. După ce am ajutat ca persoană particulară în zilele anterioare (la curăţarea zonei - n.n.), mi-a fost ruşine să stau în faţa camerei în haine curate. Apoi, fără să mă gândesc de două ori, mi-am întins noroi pe haine. Ca jurnalist, nu ar fi trebuit să fac asta niciodată. Ca o persoană căreia îi pasă de suferinţa celor afectaţi, pur şi simplu s-a întâmplat. Îmi pare rău”, a scris Ohlen pe Instagram.

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite