Momentul în care o tânără cade pradă unui violator, în plină stradă. Ce pedeapsă a primit bărbatul VIDEO

0
Publicat:

Momente de-a dreptul înfiorătoare au fost surprinse de camerele de supraveghere stradale din orașul britanic Bridgwater. Pe imagini se vede cum un bărbat își urmărește victima de-a lungul trotuarului, înainte de a o ataca, într-o parcare, unde a violat-o.

Alin-Vasile Iercosan și-a urmărit victima, înainte de a o ataca FOTO Avon and Somerset Police
Alin-Vasile Iercosan și-a urmărit victima, înainte de a o ataca FOTO Avon and Somerset Police

Alin-Vasile Iercosan, în vârstă de 27 de ani, a urmărit-o pe tânăra de 25 de ani în timp ce se îndrepta spre casă. Aceasta era singură, în momentul în care a fost târâtă de pe stradă și agresată. Femeia a simțit că este ceva în neregulă. A observat că este urmărită, așa că a grăbit pasul. Imediat, atacatorul este văzut alergând după ea.

Imaginile de pe camerele de supraveghere pe care le-am obținut în timpul investigației noastre arată înfricoșătorul comportamentul prădător al lui Iercosan. A așteptat pe străzile din Bridgwater, a urmărit și a atacat în mod deliberat o femeie singură”, a declarat Hadley Rides, de la Operation Soteria Bluestone, citat de Daily Mail.

Ce pedeapsă a primit agresorul

Atacatorul, care locuiește în orașul Bridgwater a fost condamnat, vineri, la șapte ani și o lună de închisoare. El a fost închis, după verdictul dar de judecătorii de la Taunton Crown Court și a primit, de asemenea și cu un ordin de prevenire a vătămărilor sexuale, pe viață.

Femeia, care are dreptul legal la anonimatul pe viață, a vorbit în instanță, cu puțin timp înainte ca violatorul să ajungă în spatele gratiilor.

Într-o declarație personală la instanță, victima a mărturisit: „Sunt astăzi aici pentru a încerca să recâștig controlul asupra vieții mele, după ce mi-a fost furat totul. Vă implor că ziua de astăzi să-mi aducă o încheiere.”

Traumatizată de cele întâmplate, ea i-a transmis atacatorului un mesaj în care a a spus că: „Nici o perioadă de timp de acum încolo nu va justifica vreodată ceea ce mi-ai făcut”.

Iercosan și-a recunoscut crima într-un stadiu incipient al procedurii judiciare din cauza probelor copleșitoare împotriva sa. Aș dori să recunosc efortul comun al detectivilor din echipa mea, care lucrează cu echipa de poliție de cartier, care a condus la identificarea timpurie a inculpatului, a spus Hadley Rides.

Înainte de a fi prins, la scurt timp după atac, Alin-Vasile Iercosan a încercat să fugă din țară, pentru a nu răspunde în fața justuției. Un consilier independent în materie de violență sexuală a sprijinit-o pe femeie în timpul anchetei și procesului judiciar.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite