Imagini greu de privit filmate pe o șosea din Marea Britanie. Un polițist lovește intenționat cu mașina un vițel scăpat pe străzi: „Ce fel de monstru...?” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Momente îngrozitoare petrecute pe o stradă din Londra, Marea Britanie, acolo unde un echipaj de poliție a lovit un vițel scăpat liber. Bietul animal a fost lovit de două ori cu autospeciala, iar martorii au catalogat intervenția drept una brutală, potrivit Daily Mail.

Poliția din Londra lovește intenționat un vițel, cu autospeciala. FOTO captură West London Southall
Poliția din Londra lovește intenționat un vițel, cu autospeciala. FOTO captură West London Southall

Prezentatorul Wildlife TV, Chris Packham, s-a numărat printre cei care au condamnat acțiunile „brutale” ale forțelor de poliție, care au spus că nu a avut de ales decât să doboare animalul pentru că reprezenta un risc la adresa pietonilor.

Nu știu de unde să încep cu asta. Dar cu siguranță este ilegal și trebuie investigat și urmărit penal. Ce fel de monstru lovește un viţel? De două ori?”, s-a întrebat Chris.

Imaginile au ajuns în mediul online, iar utilizatorii s-au grăbit să condamne „brutalitatea” acțiunii. „De fapt, acest lucru ar fi putut fi făcut în siguranță. Nu trebuie să fii brutal așa. Este rușinos, nu-mi vine să cred ceea ce tocmai am văzut”, a comentat un internaut.

Vițelul a scăpat liber în Staines-upon-Thames, provocând perturbări ale traficului. Poliția din Surrey a spus că ofițerii au încercat, fără succes, ore întregi, să captureze animalul în siguranță

„Știu că acest lucru a provocat suferință și aș dori să mulțumesc comunității pentru îngrijorare. Decizia de a folosi mașina de poliție este una care a fost luată numai după ce alte metode de a opri vițelul au eșuat. Va fi o investigație asupra acțiunilor care au dus la acest lucru, dar ne concentrăm în orice moment pe siguranța publicului”, a spus inspectorul șef Sam Adcock.

Poliția a anuțat că va deschide o anchetă în acest caz, iar organizațiile pentru protecția animalelor vor ca ofițerii care au lovit cu mașina vițelul să fie pedepsiți.

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite