Explozie la sediul din Germania al unui lanţ de supermarketuri. Trei oameni au fost răniţi. Ar fi fost o scrisoare cu bombă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Explozie la Lidl Hauptsitz, Neckarsulm, Germania FOTO Shutterstock
Explozie la Lidl Hauptsitz, Neckarsulm, Germania FOTO Shutterstock

Trei persoane au fost rănite, miercuri, în urma unei explozii care a avut loc la o clădire de birouri a companiei Lidl, în oraşul Neckarsulm, din sudul Germaniei, potrivit DPA.

Explozia a avut loc la ora locală 14.50 (15.50 ora României), a anunţat poliţia, citată de agenţia DPA, potrivit Agerpres. 

O amplă operaţiune a poliţiei era în curs în zona industrială, unde se află şi sediul central al lanţului de supermarketuri Lidl, deşi nu era încă clar imediat dacă explozia s-a produs în clădirea Lidl. Spiegel scria totuşi că explozia a avut loc într-una dintre clădirile de birouri ale companiei Lidl, potrivit Digi 24.

Agenţia EFE menţionează că se crede că explozia a fost cauzată de o scrisoare cu bombă adresată companiei şi aceeaşi informaţie este publicată şi de Spiegel. 

Potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei, la originea exploziei s-ar afla "un pachet cu bombă sau o scrisoare cu bombă". 

100 de persoane ar fi fost fost evacuate iar echipele Poliţiei au intrat în clădirea Lidl.

Sursa citată notează că potrivit Spiegel, un incident similar a avut loc cu doar o zi înainte la sediul unei companii producătoare de alimente, ADM Wild, într-un oraş la cca. 60 km distanţă de Neckarsulm, unde un angajat a fost rănit în urma exploziei declanşate de deschiderea unui colet.

Europa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri