Eurodeputata Alessandra Mussolini, nepoata dictatorului fascist al Italiei, susţine că a fost agresată la Strasbourg

0
Publicat:

Eurodeputata italiană Alessandra Mussolini susţine că a fost agresată luni seara la Strasbourg de un compatriot care a recunoscut-o, transmite AFP.

 Alessandra Mussolini Arhivă personala
Alessandra Mussolini Arhivă personala

"Am fost agresată de cineva care vorbea italiana, sunt aici, la Strasbourg", a scris pe X nepoata în vârstă de 61 de ani a fostului dictator fascist al Italiei, Benito Mussolini.

Alessandra Mussolini, reprezentantă în Parlamentul European a partidului de dreapta Forza Italia din coaliţia guvernamentală condusă de premierul Giorgia Meloni, afirmă că a fost ţinta unor "injurii delirante" şi a suferit lovituri cu "un fel de cârjă, pe spate şi pe umeri" şi că este "în stare de şoc", transmite Agerpres.

Ea a declarat agenţiei France Presse că nu va face plângere în urma incidentului, dar a condamnat "orice formă de violenţă, care nu duce nicăieri".

"Vreau să o iau de la capăt", a spus ea într-un mesaj audio. "Povestea asta trebuie uitată, dar în tot răul e un bine, fiindcă am primit expresii de solidaritate incredibilă, inclusiv aici în Parlamentul European", chiar din partea preşedintei acestui for, Roberta Metsola, care face parte din acelaşi grup parlamentar - Partidul Popular European (PPE).

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite