David Cameron, criticat pentru că a plecat în vacanţă după atacul islamist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficiali englezi au criticat decizia premierului britanic de a petrece câteva zile cu familia în Ibiza, asta la numai câteva zile de la atacul islamist de la Londra.

David Ruffley, membru al Partidului Conservator, a declarat: „Cred că alegerile de anul viitor din luna mai ar putea pune o presiune mai mare pe el, există multe speculaţii pe Downing Street”, informează „Daily Mail”.

Cred că David Cameron are la dispoziţie 12 luni pentru a dovedi că strategia sa funcţionează“, a mai adăugat Ruffley.

Cameron a fost fotografiat în timpul excursiei sale de odihnă împreună cu soţia sa, Samantha, şi cei trei copii ail or, pe nume Nancy, Elwen şi Florence, care a avut loc la doar două zile de la organizarea Cabinetului de urgenţă Cobra, pentru a discuta despre moartea soldatului Lee Rigby din Woolwich şi despre arestarea celor doi suspecţi islamişti.

Sarah Champion, membră a Partidului Laburist, a caracterizat decizia premierului ca fiind „lipsită de simţul realităţii“.

Aceasta a declarant pentru publicaţia „The Sun“:„În timp ce ţara se zbate să realizeze ce s-a întâmplat în Woolwich şi în timp ce ancheta este în desfăşurare, el a decis să plece în Ibiza.“

Populaţia merită ceva mai bun de la un prim ministru“, conchide aceasta.

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite