Cu ce l-a aşteptat la cină Vladimir Putin pe Emmanuel Macron. Majoritatea preparatelor au fost pe bază de peşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: EPA-EFE
FOTO: EPA-EFE

Emmanuel Macron şi Vladimir Putin au stat la discuţii timp de 5 ore, la capetele unei mese uriaşe din marmură albă, despre care presa franceză a dezbătut pe larg, unii vorbind despre „umilinţa” la care ar fi fost supus astfel preşdintele Franţei. După discuţii, a urmat masa, meniul cuprinzând mai multe preparate din peşte.

Potrivit redactorului şef al Paris Match, Bruno Jeudi, meniul a cuprins: cartofi înăbuşiti cu creveţi (langustine), ravioli cu spanac, supă cu cinci specii de peşte, sorbet de ghimbir, friptura de sturion şi carne de ren cu cartofi dulci şi mure. La desert cei doi preşedinţi au putut mânca tarta de pere cu inghetata de vanilie, potrivit hotnews.ro. 

Preşedintele rus este într-adevăr extrem de precaut faţă de Covid-19, a scris corespondentul la Moscova al Radio France, Sylvain Tronchet, pe Twitter.

Pe lângă respectarea măsurilor de distanţare socială, Emmanuel Macron a fost nevoit să facă un test Covid înainte de întrevedere, iar jurnaliştii au trebuit să facă 4 teste fiecare.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite