Autoritățile slovene demontează 2 km de gard de sârmă la granița cu Croația

0
Publicat:

Gardurile sau zidurile nu pot opri migrația, a remarcat ministrul Afacerilor Interne al Republicii Tatyana Bobnar.

Gardurile nu pot opri migrația. Foto: Shutterstock
Gardurile nu pot opri migrația. Foto: Shutterstock

Autoritățile Republicii Slovenia au demontat 2 km de gard de sârmă la granița cu Croația. Acest lucru a fost raportat vineri de portalul 24ur cu referire la ministrul Afacerilor Interne al Republicii Tatyana Bobnar.

Gardurile, sârma sau zidurile nu pot opri migrația și nu au făcut-o niciodată în istorie”, a spus Bobnar. În momentul de față, potrivit acesteia, 2 km de sârmă la graniță au fost demontați.

Lungimea graniței dintre Slovenia și Croația este de 670 km. Gardul a fost ridicat pe puțin mai puțin de o treime din lungimea sa totală <...>. Facem față situației cu trecerea ilegală a frontierei, astăzi nu este. o criză. Poliția asigură un nivel ridicat de securitate prin folosirea diverselor tactici și metode de lucru, adaptându-le la situație. Permiteți-mi să repet că într-o țară modernă și democratică nu este loc pentru fire și garduri", a spus politicianul.

Pe 15 iulie, autoritățile slovene au început să demonteze gardul de sârmă de la granița cu Croația. La punctul de trecere a frontierei Krmačina, lângă satul Metlika, au început să demonteze gardul de sârmă, pe care guvernul lui Miro Cerara a început să-l construiască în 2015 pentru a controla trecerile ilegale ale frontierei.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite