Atac cu cuţitul într-o staţie de metrou din Bruxelles: agresorul a fost arestat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un atac cu cuţitul a avut loc luni seara într-o stație de metrou în Bruxelles. Echipele de intervenţie sunt deja prezente la faţa locului, iar agresorul a fost deja arestat de poliție. Trei persoane fuseseră rănite în cursul atacului, dintre care una se află "în stare critică".

Atac cu un cuțit la Bruxelles FOTO Profimedia
Atac cu un cuțit la Bruxelles FOTO Profimedia

Poliția l-a arestat deja pe agresor, după cum a anunțat Wafaa Hammich, purtătoarea de cuvânt a primarului Bruxellesului, Philippe Close, citată de Agerpres.

 Agresorul a înjunghiat un tânăr într-un vagon de metrou, apoi a fugit şi a încercat să atace alte persoane aflate în staţie, până când poliţiştii înarmaţi au reuşit să îl imobilizeze, potrivit unor înregistrări video postate de martori pe reţelele de socializare.

Potrivit unei surse apropiate dosarului, persoana arestată "era deja cunoscută pentru antecedente psihiatrice". Atacul a avut loc în jurul orei 18:00 în staţia de metrou Schuman, în centrul cartierului cu sediile UE, potrivit imaginilor de la faţa locului. Autorităţile au blocat temporar ieşirea din clădirea Consiliului UE care duce spre zona în care bărbatul rănit primea îngrijiri medicale şi unde avea loc luni o reuniune a miniştrilor agriculturii.

Europa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri