VIDEO Sosia lui Lady Gaga a cheltuit 70.000 de euro ca să-i calce pe urme excentricei dive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Donna Marie Trego şi dansatoarele ei, în timpul festivalului Mardi Grass din Cardiff FOTOGRAFII Facebook
Donna Marie Trego şi dansatoarele ei, în timpul festivalului Mardi Grass din Cardiff FOTOGRAFII Facebook

Donna Marie Trego se clatină pe tocuri de 25 de centimetri şi poartă ţinute excentrice, unele confecţionate din carne, totul pentru a o imita pe celebra Lady Gaga poreclită de presa internaţională şi „mama monstruleţilor“.

Femeia, în vârstă de 37 de ani, a dezvoltat o reală pasiune pentru excentrica solistă americană, iar acest lucru a determinat-o, din 2010 şi până în prezent, să cheltuiască aproximativ 70.000 de euro pe haine şi accesorii cel puţin neobişnuite, relatează publicaţia „Daily Mail“.

Dacă la începutul acestei aventuri „cu gust de celebritate“, garderoba lui Trego număra doar şase ţinute, astăzi, la trei ani de la debut, sosia lui Gaga a reuşit să strângă nu mai puţin de 40 de costume. Sutienul cu artificii şi geaca cu epoleţii supradimensionaţi sunt doar două dintre piesele-cheie cu care Donna Marie Trego îşi impresionează fanii atunci când urcă pe scenă în „pielea“ lui Gaga.

„Nu m-am gândit vreodată că această pasiune îmi va fura atâta timp şi mă va determina să depun aşa mult efort. Există o mulţime de look-uri à la Gaga, iar acest lucru mă determină să fiu comepetitivă“, a explicat Marie Trego (foto).

image

Artista, originară din Marea Britanie, susţine că şi-a început cariera de sosie, cu ani în urmă, motivată fiind de o prestaţie slabă a unui alt performer care o imita pe Gaga. „Mă uitam la omagiul adus de respectivul solist lui Gaga şi mi-am spus, în gând, că eu aş face o treabă mult mai bună. Dar îmi era frică de reacţia soţului meu“, îşi aminteşte Trego.

În ciuda temerilor, partenerul de viaţă a încurajat-o să-şi urmeze visul şi chiar a ajutat-o să iniţieze un turneu de promovare.  

Până în prezent, Trego a susţinut concerte în Germania, Anglia şi Regatul Brahainului, iar pentru prestaţiile sale ea a obţinut chiar şi un premiu „Goscar“ (Oscarul pentru gay).

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite