VIDEO Asiaticele se operează ca să arate ca Joker, duşmanul lui Batman

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Daily Mail
FOTO Daily Mail

Operaţii estetice dintre cele mai bizare prind de minune în Asia, iar Coreea de Sud este campioană la astfel de intervenţii. Procedura prin care poţi dobândi un surâs permanent este cea mai recentă găselniţă a cabintelor de chirurgie estetică.

Clinca AONE din Seul promovează acest tip de operaţie estetică, iar reprezentanţii cabinetului au postat pe Youtube un filmuleţ în care se explică beneficiile procedurii. Astfel, persoanele care au colţurile gurii căzute şi consideră că, din acest motiv, sunt percepute de cei din jur ca fiind triste şi neîncrezătoare, pot remedia acest lucru.

Odată realizată intervenţia, colţurile gurii vor rămâne pentru totdeauna ridicate oferind un chip mereu zâmbitor pacientului, chiar şi atunci când acesta nu are motive să fie fericit, conform „Daily Mail“. 

„Colţurile căzute ale gurii dau impresia unei figure melancolice, îngândurată. Pe de altă parte, când acestea sunt ridicate, expresia dobândită inspiră optimism. Totuşi, este destul de dificil să obţii acest efect doar printr-o simplă incizie şi prin simpla coasere a pielii din zona gurii. Pentru a face acest lucru în mod corect, este necesar să slăbeşti muşchiul drepresor al buzei în aşa fel încât acesta să nu mai opună rezisitenţă în momentul ridicării. Se pare că tot mai multe persoane sunt dispuse să-şi asume riscurile acestei intervenţii, care includ posibile cicatrice permanente, dar şi o corectare excesivă ce poate să-ţi strice aspectul feţei“, a explicat chirurgul Taek Keun Kwon.  

image

În Coreea de Sud se înregistrează una dintre cele mai crescute rate a intervenţiilor estetice din lume, dar aceste operaţii de nişă sunt întâlnite mai ales în zona asiatică.

image

Comentariile celor care au văzut pe reţeaua de socializare Reddit fotografia unei tinere care a suferit acest tip de intervenţie, sunt mai degrabă amuzate sau ironice decât apreciative. Mulţi compară zâmbetul obţinut graţie acestei operaţii, cu cel al presonajului Joker din celebra serie Batman.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite