Ce alimente te feresc de depresie

0
0

Dacă ai o stare de agitaţie continuă, iar tristeţea nu te mai părăseşte, nu ezita să consulţi un medic specialist deoarece există posibilitatea ca un blocaj emoţional să-ţi creeze anumite dezechilibre care, pe termen lung, îţi vor afecta sănătatea.

Deşi o bună perioadă depresia a fost considerată ca fiind un subiect tabu, aceasta a devenit o afecţiune cât se poate de serioasă, care trebuie tratată cu maximă responsabilitate pentru a putea fi controlată şi pentru a nu crea deficienţe şi mai mari.

Sentimentele fac parte din viaţa noastră a tuturora, însă când tristeţea şi starea de anxietate apar în mod constant, mai mult ca sigur există un blocaj emoţional pe care trebuie să îl rezolvi în cel mai scurt timp posibil.

Lipsa de comunicare şi a exteriorizării sentimentelor duc adesea la instalarea stărilor depresive, astfel că se recomandă o atenţie sporită atât în domeniul culinar cât şi relaţional.

Anumite alimente prin aportul său vitaminic şi antoxidanţii de calitate sprijină organismul în lupta împotriva diverselor afecţiuni printre care şi depresia.

Ceaiul verde reduce efectul depresiei

Arhicunoscutul ceai verde are o mulţime de beneficii pentru organism. În plus, este o excelentă sursă de antioxidanţi şi reduce efectele depresiei, înlăturând atât stresul cât şi surplusul de kilograme.

Este considerat de către specialişti ca fiind un bun aliat al organismului uman atât timp cât este consumat cu măsură mai ales în prima parte a zilei, deoarece băut seara poate provoca insomnii.

Află pe Clicksanatate.ro ce alte alimente previn stările depresive!

Acestea sunt simptomele că eşti extrem de stresat!

Din ce cauză ai hemoglobina scăzută?

Mai multe - Viață sănătoasă

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite