Băutura care combate balonarea

0
0
Secretul este să foloseşti ananasul proaspăt şi nu pe cel din conservă.
Secretul este să foloseşti ananasul proaspăt şi nu pe cel din conservă.

Senzaţia de disconfort creată de balonare se datorează de cele mai multe ori unei diete dezechilibrate, stresului sau stărilor de anxietate cu care te confrunţi adesea.

De cele mai multe ori de fiecare dată când apare o problemă de sănătate alegi să mergi la medic şi să urmezi un tratament medicamentos. Dacă problema ta este balonarea sau constipaţia, cel mai bine este să cauţi ajutorul în natură.

Remediul natural care va avea grijă de buna funcţionare a tranzitului tău şi te va face să uiţi de discomfortul abdominal este foarte simplu de făcut chiar la tine acasa şi îţi va asigura şi o doză de energie pe tot parcursul zilei.

Mai mult de atât este cunoscut faptul că medicamentele în timp pot avea reacţii adverse sau pot crea dependenţă, în timp ce alimentele nu pot decât să contribuie la menţinerea stării tale de bine.

Uşurează-ţi digestia cu ananas!

Deliciosul fruct are foarte multe minerale, vitamine şi nutrimenţi benefici pentru buna funcţionare a organismului tău.

Secretul este să consumi ananas proaspăt şi nu pe cel din conservă sau din compot deoarece în felul acesta îţi vei servi o mare doză de zahăr şi aditivi alimentari deloc prietenoşi cu sănătatea ta.

Ananasul are un puternic efect antioxidant şi detoxifiant, are puţine calorii şi este un adevărat pansament pentru sistemul tău digestiv şi nu numai.

Află pe clicksanatate.ro cum să prepari sucul de ananas contra balonării!

Şi tu faci aceste greşeli la duş?

Vitamina vitală pentru femei

Mai multe - Viață sănătoasă

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite