VIDEO Ce s-ar întâmpla dacă am fi sinceri cu partenerii în timpul sexului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu există femeie sau bărbat care să nu-şi fi minţit partenerul în pat, fie ca să nu-l rănească, fie dintr-un sentiment de jenă. De cele mai multe ori, minciunile din intimitate sunt un rău necesar. Dacă am fi sinceri în pat, probabil că nimeni nu ar mai face sex.

Cele mai multe minciuni se spun înainte de alegeri, în timpul sexului şi după pescuit, spune o vorbă din popor. Minciunile sunt o soluţie la îndemână în intimitate când vrei s-ţi protejezi partenerul sau când îţi este prea jenă să-i spui ce gândeşti cu adevărat.

Dacă există sau nu minciuni „nevinovate“ rămâne încă un subiect controversat, dar cert este că toată lumea deformează mai mult sau mai puţin adevărul în intimitate.

Cel mai clar exemplu este lipsa de sinceritate legată de plăcerea sexuală. Şapte din zece femei şi unul din patru bărbaţi mimează orgasmul, potrivit unui sondaj.  

Ar mai putea fi fericite cuplurile dacă ar renunţa complet la aceste „minciunele“ spuse în pat? O parodie realizată de BuzzFeed ne arată cum ar fi partidele de sex în care partenerii fac exces de sinceritate.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite