Totul despre sex: Ce e normal şi ce nu?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nu este normal când nimic din ceea ce faci nu te poate relaxa.
Nu este normal când nimic din ceea ce faci nu te poate relaxa.

Eşti preocupată de libidoul scăzut sau de faptul că sexul nu mai este atât de extraordinar ca la începutul relaţiei cu soţul tău? Mulţi factori pot afecta dorinţa de a face sex, cum ar fi vârsta, stresul sau efectele adverse ale unor medicamente.

Află ce este normal şi ce nu când vine vorba de relaţii intime şi, mai ales, cum să abordezi potenţialele probleme care pot duce lascăderea apetitului sexual.

Libidoul a scăzut treptat

Este normal dacă te apropii de menopauză. În această perioadă, producerea de hormoni sexuali, testosteron şi estrogen, este în scădere. Mai mult decât atât, un nivel scăzut al estrogenului poate avea ca rezultat disconfortul în timpul actului sexual, chiar dacă îţi doreşti să faci dragoste. Dacă simţi o uscăciune vaginală, încearcă să foloseşti un lubrifiant pe bază de apă pentru a te bucura din nou de momentele intime în doi.

Nu este normal când nu are legătură cu menopauza. Ar putea fi un simptom al unei alte boli sau poate sta la baza unei probleme psihologice. Dacă ai constatat că utilizarea de lubrifiant nu ajută, medicul tău ar putea, de asemenea, să îţi recomande şi alte soluţii pentru a face sexul mai plăcut.

Află pe clickpentrufemei.ro ce e normal şi ce nu când vine vorba de sex.

Semne că partenerul tău nu vrea o relaţie serioasă
Vezi ce păţeşti dacă faci sex în public!

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite