Ţările cu cei mai buni amanţi: care este verdictul femeilor şi de câte ori pe lună fac sex românii

0
0
cei mai buni barbati la pat in functie de zodie sexy
Ţările cu cei mai buni amanţi. FOTO Arhivă

Ţările cu cei mai buni amanţi. Francezii sărută ca nimeni alţii, italienii şi spaniolii sunt adevăraţi armăsari, iată numai câteva dintre stereotipurile referitoare la calităţile de amant pe care le-ar avea bărbaţii din anumite zone ale lumii. Pentru a stabili pe cât posibil adevărul, s-a făcut un sondaj în rândul femeilor care au călătorit şi au putut astfel să dea un verdict în cunoştinţă de cauză.

Ţările cu cei mai buni amanţi. Spaniolii, amanţi desăvârşiţi

Compania de cercetare globală One Poll a realizat un top al naţiunilor care se pot lăuda cu cei mai buni amanţi, la polul opus situându-se amorezii cel mai puţin apreciaţi de femeile care au participat la realizarea sondajului, în mare parte turiste care au putut să ofere un verdict pe baza experienţelor personale.

Reputaţia de cei mai buni amanţi din lume le-a revenit bărbaţilor din Spania, conform rezultatelor sondajului. Aceştia sunt urmaţi de bărbaţii din Brazilia, Italia, Franţa, Irlanda, Africa de Sud, Australia, Noua Zeelandă, Danemarca şi Canada.

Ţările cu cei mai buni amanţi. Germanii, primii pe lista neagră

Cu această ocazie a fost realizat şi clasamentul celor mai nepricepuţi amanţi în funcţie de naţionalitate, cu germanii pe primul loc, din cauza lipsei de atenţie faţă de igienă.

Britanicii au ocupat locul doi în top pentru că sunt mult prea leneşi în pat şi aşteaptă ca femeia să facă toată treaba, în timp ce suedezii s-au clasat pe poziţia a treia, „vinovaţi“ că partidele de sex sunt mult prea scurte. Olandezii ocupă locul patru, pentru că preferă să deţină mereu controlul în dormitor, iar americanii pe cinci, pentru că sunt prea duri şi le lipseşte tandreţea.

Topul amanţilor care nu se descurcă strălucit continuă cu grecii pe locul şase,  pentru că exagerează cu dulcegăriile, bărbaţii din Ţara Galilor (7) sunt prea prea egoişti când trebuie să-i ofere plăcere unei femei, scoţienii (8) sunt prea zgomotoşi, turcii (9) transpiră cam mult, ultima poziţie fiind ocupată de ruşi, care sunt cam din topor şi sunt prea păroşi în opinia multor femei (10).

Românii fac sex de 12 ori într-o lună

Românii nu figurează în top, însă un studiu realizat în 2009 de Asociaţia pentru Medicina Sexualităţii din România arăta că românii fac sex, în medie, de 12 ori pe lună (adică de 3 ori pe săptămână, în medie), cifră care ne clasa la mijlocul clasamentului european. Un capitol la care bărbaţii din România figurează printre fruntaşi este vârsta la care îşi încep viaţa sexuală, cuprinsă între 15 şi 18 ani.

Ţările cu cei mai buni amanţi

1. Spania

2. Brazilia
3. Italia
4. Franţa
5. Irlanda
6. Africa de Sud
7. Australia
8. Noua Zeelandă
9. Danemarca
10. Canada

Ţările în care performanţele bărbaţilor lasă de dorit  

1. Germania 
2. Marea Britanie
3. Suedia
4. Olanda
5. SUA
6. Grecia
7. Ţara Galilor 
8. Scoţia
9. Turcia
10. RusiaUltima oră

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite