Suvenir etern din lapte matern: mamele moderne, încântate să poarte bijuterii realizate cu lapte de la sân

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTOGRAFII Daily Mail
FOTOGRAFII Daily Mail

Laptele de la sân poate fi folosit ca materie primă la realizarea unor bijuterii menite să celebreze maternitatea.

Tot mai multe mame din Marea Britanie comandă astfel de produse, considerând că pandantivele în care se află câteva picături din laptele supt de copiii lor de la sân reprezintă o amintire preţioasă.

Una din mamele care poartă astfel de bijuterii, Suzanne Williams, în vârstă de 40 de ani, este conştientă de faptul că alte persoane pot considera aşa ceva dizgraţios şi recunoaşte că a avut parte de reacţii negative inclusiv din partea altor mame, conform Daily Mail.  

Un site care se ocupă cu comercializarea bijuteriilor cu lapte matern este momsownmilk.com. După primirea unei comenzi, clientei îi sunt trimise două recipiente în care mama trebuie să pună câte 30 de ml de lapte de la sân, după care îl expediază către producători. 

lapte

Laptele este apoi soldificat cu ajutorul unor substanţe despre care patroana firmei online, Vickie Krevatin, nu vrea să ofere mai multe detalii, de teama concurenţei. După procesul de solidificare, laptele este montat în modelul de pandantiv ales şi trimis către client. 

lapte

Deşi primeşte comenzi din toate colţurile lumii, Vickie spune că laptele matern rămâne proaspăt mai mult timp decât laptele de vacă, de exemplu, aşa că acesta poate fi prelucrat înainte să se strice.

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite