S-a inventat scutecul cu biosenzori pentru bebeluşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei care îşi doresc să aibă acasă scutecul hi-tech trebuie să scoată din buzunar 100 de dolari
Cei care îşi doresc să aibă acasă scutecul hi-tech trebuie să scoată din buzunar 100 de dolari

Producătorii americani au scos pe piaţă salopeta hi-tech pentru prunci, la preţul de 100 de dolari, cu ajutorul căreia părinţii află care este temperatura şi poziţia corpului micuţilor.

Salopeta Mimo, disponibilă la preţul de 100 de dolari pe site-ul de crowdfunding Dragon Innovation, are inclus în căptuşeala ei un termometru, un aparat care monitorizează ritmul cardiac şi un senzor de mişcare. Mai mult, în materialul costumului pentru bebeluşi se află şi un mecanism audio care transmite părinţilor undele sonore înregistrate. Cuplul primeşte datele referitoare la starea generală a copilului printr-o aplicaţie valabilă pe telefonul mobil. 

Scutecul hi-tech lansat în SUA este confecţionat din bumbac, fiind destinat micuţilor care nu au depăşit încă vârsta de 12 luni, notează cotidianul „Daily Mail“.

Vestea lansării unui produs ce va monitoriza 24 din 24 de ore starea celui mic bucură majoritatea părinţilor. „Eu aş cumpăra o astfel de salopetă, tocmai pentru că voi primi informaţii utile legate de programul orar al copiilor mei“, a declarat bloggerul Lisa Arneill.

Scutecul Mimo reprezintă produsul muncii depuse de patru ingineri originari din Massachusetts. Creatorii acestui costum pentru bebeluşi plănuiesc să strângă, cu ajutorul unei campanii de crowdfunding, aproximativ 200.000 de dolari pentru a-şi dezvolta proiectul. Iniţiativa celor patru pare să fie salutată şi de guvernul american, având în vedere că în SUA mor sufocaţi în somn aproximativ 4.000 de bebeluşi pe an.

Aplicaţia pentru telefonul mobil arată ritmul cardiac şi poziţia corpului bebeluşului în ultimele 24 de ore

image
Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite