Modă nouă în rândul părinţilor moderni: comandă rame de fotografii din placentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Amanda Cotton (stânga), alături de clienta ei Ulrika Jarl FOTO dailymail.co.uk
Amanda Cotton (stânga), alături de clienta ei Ulrika Jarl FOTO dailymail.co.uk

Amanda Cotton, în vârstă de 25 de ani, a transformat în afacere o idee cel puţin neobişnuită. Proaspăta absolventă a unei facultăţi de artă creează rame foto din placenta eliminată de mame la naştere

Tânăra de origine britanică a găsit o soluţie inedită prin intermediul căreia să ofere proaspetelor mămici o amintire de neuitat de la naştere. Entuziasmată şi plină de creativitate, Amanda a hotărât să folosească placenta pentru a stiliza ramele foto. Procedura este relativ simplă: tânăra fierbe placenta, o taie în bucăţele mici şi o lasă un timp să se înmoaie în răşină. Rezultatul? Cadre maronii pentru ramele de fotografii, asemănătoare celor din marmură, relatează „Daily Mail“.

„Am primit multe feedback-uri pozitive din partea viitorilor părinţi. Deja am o listă cu clienţi“, a declarat proaspătă absolventă a Facultăţii de Artă din cadrul Universităţii Brighton. „Am ales să folosesc placenta pentru că la Brighton am locuit cu o moaşă şi, din cercetările ei, am constat că ştiinţa acordă puţină importanţă acestui organ musculos, chiar dacă este principala legătură între mamă şi făt“, a adăugat ea.

Printre clientele tinerei se numără şi Ulrika Jarl, o tânără mămică aflată în aşteptarea celui de-al doilea copil. Entuziasmată de proiectul Amandei, femeia susţine utilizarea placentei nu doar în designul de obiect, ci şi în alimentaţie. „Am prietene care mi-au mărturisit că preparatele pe bază de placentă le oferă energie, lapte şi combat depresia postnatală“, susţine Jarl.

Citeşte şi:

O modă dementă: mâncatul de placentă 

Sindromul mamelor terorizate: 11 luni de foc 

Cum să convingi un copil mofturos să mănânce  

Alăptarea în public. Pro sau contra? 

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite