Întrebările intime care pot face minuni pentru viaţa sexuală

0
0
Cât de refractor este partenerul de viaţă atunci când încercaţi să vorbiţi despre aspectele sexuale ale relaţiei?, iată prima întrbare la care trebuie să descoperiţi un răspuns. FOTO Shutterstock
Cât de refractor este partenerul de viaţă atunci când încercaţi să vorbiţi despre aspectele sexuale ale relaţiei?, iată prima întrbare la care trebuie să descoperiţi un răspuns. FOTO Shutterstock

Comunicarea este în mod sigur o cerinţă esenţială de care partenerii trebuie să ţină cont atunci când tânjesc la o viaţă sexuală intensă. Aceste discuţii despre sex trebuie să includă însă o serie de întrebări la care este important ca fiecare să ofere răspunsuri cât mai sincere.

Împărtăşirea fanteziilor sexuale cu partenerul de viaţă este necesară pentru a îmbunătăţi viaţa intimă. Însă comunicarea este adesea ineficientă atunci când cuplurile abordează tema sexualităţii. Este o discuţie care înspăimântă, motiv pentru care frustrările se adună fără ca partenerii să afle ce se ascunde cu adevărat în sufletele lor.

Planificarea vieţii erotice nu înseamnă lipsa de spontaneitate, ci grija pentru un aspect extrem de important al vieţii de cuplu. De fapt, planificarea nu face decât să crească şansele de a avea parte de experienţe sexuale memorabile, conform specialiştilor în relaţia de cuplu citaţi de publicaţia Your Tango.

De aceea, fiecare cuplu ar trebui să ofere răspunsuri oneste la mai multe întrebări, aşa încât partenerii să descopere ce le face plăcere şi care sunt limitele sexualităţii în ceea ce îi priveşte. 

Prima întrebare la care trebuie să aflaţi răspunsul este: Cât de refractor este partenerul de viaţă atunci când încercaţi să vorbiţi despre aspectele sexuale ale relaţiei? Pasul următor este să vorbiţi despre viaţa voastră sexuală fără să judecaţi şi în cel mai deschis mod posibil. Criticile nu-şi au locul într-o astfel de discuţie, ci doar curiozitatea.

Iată câteva întrebări de tatonare pentru cuplurile care abia învaţă să discute despre viaţa lor sexuală:

Cum îşi place să fii atins atunci când faci dragoste? 
Ti-ai dori ca anumite părţi ale trupului să fie atinse mai des în timp ce faceţi dragoste?
Care sunt gesturile de afecţiune pe care ţi-ai dori să le primeşti zilnic?
Ce anume ţi-ai dorit să încerci întotdeauna în materie de sex, dar nu ai îndrăznit niciodată?
Ţi-ai dorit vreodată să faci sex legat la ochi sau legat de pat?
Ce anume ai încercat în materie de sex atunci când erai mai tânăr şi ai vrea să repeţi?
Există vreo scenă sexy dintr-un film, care te excită? Ai vrea să o pui în practică? 

Găseşte-şi jumătatea pe Prima Love! 

Viață de cuplu


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri