Cum simt bărbaţii orgasmul: „Pentru o secundă, pot vedea lucrurile clar”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unii cred că femeile se simt mult mai bine în timpul orgasmului. FOTO campechehoy.mx
Unii cred că femeile se simt mult mai bine în timpul orgasmului. FOTO campechehoy.mx

Felul în care simt bărbaţii orgasmul este una din curiozităţile femeilor care nu va fi, probabil, satisfăcută vreodată. Deşi orgasmul feminine durează mai mult, plăcerea pe care o experimentează reprezentanţii sexului puternic în timpul sexului este mai intensă, susţin oamenii de ştiinţă.

Orgasmul masculin este semnificativ mai scurt, mai intens şi poate fi, de obicei, experimentat o singură dată în timpul unei partide de sex. Femeile sunt mai norocoase din acest punct de vedere, deoarece dacă sunt stimulate corespunzător, acestea pot avea serii întregi de orgasme.

Pentru a afla ce simt bărbaţii în momentul orgasmului, publicaţia  „Your Tango” a „descusut” patru dintre reprezentanţii sexului masculin:

1. Creierul este pus pe pauză şi totul devine clar

Andrew, un programator în vârstă de 30 de ani a declarat că de cele mai multe ori, atunci când face sex, intră într-o stare de robot. Dacă din punct de vedere fizic este prezent la locul acţiunii, minea sa înfierbântată este departe. „După ce am orgasm, însă, totul capătă sens. Pentru o secundă pot vedea lucrurile clar parcă pentru prima dată. Acelea sunt cele mai puternice momente pentru mine”, descrie Andrew valul de plăcere.

2. Energie trecătoare

Adam are 27 de ani şi este designer. Bărbatul spune că orgasmele pe care le obţine prin masturbare diferă de cele pe care le are în timpul sexului. Plăcerea obţinută prin masturbare este o necesitate, însă orgasmul obţinut prin sex cu o femeie este o experienţă spiritual. „Mă simt de parcă împărtăşesc esenţa sufletului meu cu cineva. Nu vreau să fiu siropos, dar e ca şi cum mi-aş împărtăşi energia cu cealaltă persoană”, spune bărbatul.  

3. Intensitatea variază

Paul, un actor în vârstă de 23 de ani, spune că simte orgasmul mult mai intens după ce s-a abţinut de câteva ori înainte. „Orgasmul este mult mai puternic după ce te provoci să te abţii de câteva ori când simţi că se apropie”, declară tânărul.

4. Bărbaţii cred că orgasmul femeilor „este mai bun”

Wes, de profesie copywriter, are 26 de ani şi crede că femeile se simt mult mai bine în timpul orgasmului. „Prietena mea pare că experimentează orgasmul în valuri, din ce în ce mai intens. Al bărbaţilor nu e aşa. Avem între trei şi cinci secunde de plăcere intensă, după care ne moleşim. Se simte bine, dar cred că ale femeilor sunt mai bune”, spune Wes.

Viață de cuplu


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri