Cercetătorii au dezvăluit cum poţi să devii irezistibil în ochii persoanelor de sex opus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senzualitate nu se moşteneşte, se învaţă. La această concluzie au ajuns cercetătorii care au dezvăluit 7 moduri prin care poţi deveni irezistibil în faţa persoanei pe care vrei să o cucereşti.

Atracţia nu se bazează doar pe aspectul fizic. Începând cu încrederea în sine, modul în care îi tratezi pe cei din jur sau sporturile pe care le practici, toate acestea îţi pot aduce un plus în ochii persoanelor de sex opus. Mai mult decât atât, studiile au constatat că oamenii atractivi câştigă cu până la 14% mai mulţi bani decât colegii lor.

Iată ce poţi face pentru a deveni un om mai atrăgător:

Fii amuzant

Nenumărate studii au constatat că femeile sunt mai atrase de bărbaţii care le fac să râdă. „Efectul unui simţ al umorului dezvoltat şi legătura acestuia cu punctele de atracţie ale femeilor ar putea fi explicat prin faptul că oamenii amuzanţi sunt consideraţi mai sociali şi mai inteligenţi, lucruri pe care femeile şi le doresc de la partenerul de viaţă", este de părere antropologul Gil Greengross.

Înconjoară-te de prieteni

Un studiu al Universităţii din California a scos la iveală că oamenii care se află în grupul lor de prieteni au şanse mai mari să fie consideraţi mai atractivi. Cea mai probabilă explicaţie este faptul ca atunci când te afli printre preieteni, ai mai multă încredere în tine. Deasemenea, cercetătorii spun că in momentele în care vedem pe cineva înconjurat de mai multe persoane, creierele noastre realizează un proces de comparaţie, ceea ce face ca fiecare persoană să arate mai bine, din punctul de vedere al atractivităţii.

Fii lider

În general, oamenii sunt atraşi de putere. Fie că este vorba de job, hobby-uri sau pur şi simplu caracteristicile personalităţii tale, înceracă să devii un lider în tot ceea ce faci, scrie businessinsider.com.

Zâmbeşte mai mult

Un studiu, realizat în Elveţia, a examinat relaţia dintre atractivitate şi zâmbet.Cercetătorii au descoperit că un zâmbet puternic face o persoana să devină foarte atractivă în ochii celor din jur. În plus, o expresie facială fericită, creşte nivelul de senzualitate.

Fii drăguţ cu cei din jur

Un studiu realizat anul trecut, în China, a constatat că atunci când oamenii aud vorbindu-se frumos despre cineva, ei găsesc persoana respectivă mai atractivă. „Caracteristicile personalităţii pot fi legate de atractivitatea facială. Un om pozitiv poate avea o faţă drăguţă, în timp ce oamenii cu personalitate negativă, pot avea expresii ale feţei respingătoare”, au spus autorii studiului - Yanli Zhong şi Hui Kou.

Cultivă un stil de viaţă echilibrat

Cercetatorii australieni au realizat un studiu, din care a reieşit că oamenii care au un stil de viaţă echilibrat, au un rating mai mare de atractivitate. Cercetătorii sugerează că persoanele care meditează şi mănâncă sănătos, sunt percepuţi ca fiind siguri pe ei  şi lipsiţi de anxietate.

Practică sporturi extreme

Cercetatorii de la Universitatea din Alaska au constatat că femeile sunt atrase de barbatii care sunt capabili să îşi asume riscuri. 233 de persoane au completat chestionare cu privire atractivitatea pe care o găsesc la un partener, care practică sporturi extreme. Rezultatele au aratat ca oamenii sunt foarte atraşi de persoanele care îşi asumă riscuri, considerând-o dovadă de curaj.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite