Cea mai periculoasă poziţie sexuală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Conform unui studiu, cele mai multe accidente se petrec când femeia stă deasupra FOTO 123 RF
Conform unui studiu, cele mai multe accidente se petrec când femeia stă deasupra FOTO 123 RF

O partidă de amor romantic se poate transforma foarte uşor într-una de sex sălbatic în care siguranţa cade pe locul doi. De aici nu mai este decât un pas până la accidente nedorite precum fracturile organului sexual, care, conform unui studiu, sunt cauzate în special de poziţiile în care femeia stă deasupra.

Un studiu efectuat recent a scos la iveală care este cea mai periculoasă poziţie de sex pentru bărbaţi.   Conform acestuia, bărbaţii care vor să evite riscul de a-şi fractura penisul trebuie să stea deasupra. Asta pentru că cea mai periculoasă poziţie este „Cowgirl”. 

Cercetătorii au descoperit că aproape jumătate din cazurile de fractură a penisului au survenit în urma acestei poziţii în care femeia stă deasupra. „Ipoteza noastră este că atunci când stau deasupra, femeile controlează mişcarea cu întregul corp astfel că se lasă cu toată masa asupra organului sexual masculin aflat în erecţie. În momentul în care fractura se produce, femeia nu realizează fiindcă efectul asupra ei este foarte mic şi nu îşi dă seama de ce s-a întâmplat, forţând penetrarea până la capăt.”, a spus unul dintre cercetători pentru „The Telegraph”.

Pe de altă parte, poziţia care a înregistrat cele mai puţine cazuri de rănire în timpul actului sexual este poziţia misionarului. Aşadar, pentru un act sexual ferit de accidente, este recomandat sexul clasic. 

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite