Ce-şi doresc bărbaţii: diferenţele dintre iubita de ocazie şi femeia pe care o iau de soţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De regulă, fiecare bărbat are în palmares câteva relaţii până la momentul în care întâlneşte femeia potrivită, viitoarea soţie. Din perspectiva bărbatului căsătorit, mulţi realizează că femeia pe care au luat-o de nevastă este diferită în multe privinţe de restul iubitelor.


Dincolo de imaginea dură pe care bărbatul este învăţat să o afişeze se ascunde dorinţa de a descoperi la femeia de lângă el un partener pe care să se bazeze în toate privinţele. Iar cel mai bine înţeleg bărbaţii ce caută la o femeie abia după ce s-au însurat, după cum mărturiseşte Marcus Kusi pentru lifehack.com. Căsătorit de trei ani, Marcus a realizat în ce fel sunt diferite fostele iubite de femeia care speri să-ţi devină soţie.

1. O iubită oarecare nu este prea interesată să-ţi întâlnească familia sau prietenii. În schimb, femeia pe care o iei de soţie abia aşteaptă să-i cunoască pe cei care joacă un rol important în viaţa ta pentru că ştie că fără ei nu ai fi devenit persoana care eşti.

2. O iubită oarecare este mereu atentă la cât de bine arată şi dacă este atrăgătoare în primul rând pentru cei din jur. Femeia pe care o iei de soţie se gândeşte mereu să fie frumoasă în ochii bărbatului ei, chiar dacă asta înseamnă că el o place fără machiaj. Este mai degrabă interesată să ţi se dezvăluie aşa cum este în realitate pentru a vedea dacă o accepţi cu bune şi cu rele. 

3. Fata oarecare este interesată în primul rând de cariera ei şi pune mereu accentul pe ceea ce-şi doreşte ea în viaţă. Relaţia voastră nu se regăseşte printre priorităţi şi, cel mai probabil, simţi că nu te include în planurile ei de viitor. Femeia pe care o doreşti de soţie este preocupată de cariera ei, dar încearcă mereu să găsească cea mai bună soluţie pentru ca relaţia voastră să nu aibă de suferit, nici cariera ta. Ştie că şi tu ai anumite aşteptări de la viaţă şi ţine cont de ele încearcând să găsească punctele comune unde puteţi face o echipă.

4. Iubitele cu care te-ai întâlnit apreciau dacă le puteai oferi susţinere financiară şi aşteaptau mereu să primeacă ceva în schimb. Femeia potrivită pentru tine oferă fără să aştepte nimic şi este conştientă că împreună puteţi construi lucruri durabile inclusiv din punct de vedere financiar.

5. Fata cu care te întâlneşti crede că le ştie pe toate şi nu te ascultă niciodată cu adevărat. Femeia pe care o vrei alături este interesată să înveţe lucruri noi de la tine şi este dornică să îţi împărtăşească din ceea ce ştie în cel mai firesc mod cu putinţă.

6. O iubită oarecare se teme să-ţi dezvăluie secretele ei, în timp ce femeia făcută pentru tine va încerca să-ţi spună ce are pe suflet chiar dacă ştie că ar putea să te piardă. Are încredere în tine şi speră că vei putea ierta, pentru că o relaţie solidă nu se poate clădi pe minciuni.

7. Fata cu care nu rămâi te ameţeşte cu decolteurile adânci şi fustele scurte, însă femeia pe care o vrei alături pentru întotdeauna este mult mai reţinută în a-şi afişa calităţile fizice în văzul tuturor. O face mult mai fericită să păstreze numai pentru ochii tăi ce are mai frumos de oferit.

8. O iubită oarecare nu se dă peste cap să te impresioneze cu felul în care găteşte. Viitoarea soţie nu numai că va dori să gătească pentru tine, dar va căuta să-ţi prepare feluri de mâncare delicioase. Probabil că nu degeaba se spune că drumul spre inima unui bărbat trece prin stomac.

9. Iubitele ocazionale sunt mereu preocupate de felul în care te pot păstra mai mult alături de ele. Femeia care te va lua de bărbat este suficient de matură ca să înţeleagă că nu poate forţa pe nimeni să-i fie alături şi că într-un cuplu fiecare trebuie să găsească motivele pentru care vrea să continue.

10. Fetele oarecare nu sunt dispuse să facă compromisuri pentru a te păstra alături. În schimb, femeia care îţi devine soţie priveşte compromisul ca pe o necesitate într-o relaţie serioasă.

11. Iubita oarecare tânjeşte mereu după atenţia ta, în timp ce femeia cu care vrei să-ţi împarţi viaţa va căuta mereu să-ţi ofere sprijin, respect şi dragoste.

12. Iubita de ocazie încearcă mereu să te schimbe şi te compară în mod constat cu foştii parteneri. Femeia pe care o vei lua de soţie va realiza că nu poţi schimba pe cineva indiferent de cât de mult ai încerca acest lucru şi va învăţa să-ţi accepte şi părţile mai puţin plăcute.

13. Femeia alături de care eşti pregătit să-ţi petreci o viaţă va fi cea alături de care te poţi relaxa şi atunci când nu faceţi ceva deosebit, în timp ce iubitele de ocazie îţi cer mereu să le oferi motive de distracţie.
 

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite