FOTO VIDEO Îndrăgostiţi până la moarte: căsătoriţi de 62 de ani, s-au ţinut de mână până în ultima clipă a vieţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Don şi Maxine Simpson şi-au jurat iubire veşnică în ziua în care s-au căsătorit, în urmă cu 62 de ani. O promisiune care nu mai valorează mare lucru pentru multe cupluri din ziua de azi, dar care a fost respectată de cei doi soţi chiar şi pe patul de moarte.

Iubirea dintre Don şi Maxine a trecut toate testele timpului. Singurul lucru pe care îl ştiau în ziua în care şi-au unit destinele a fost că se iubeau cu adevărat. Habar nu aveau dacă ceea ce simţeau avea să dureze o viaţă sau dacă există suflet pereche. „Tot ceea ce ştia şi îşi dorea Don era că trebuia să fie împreună cu frumoasa lui soţie. O adora pe bunica mea, a iubit-o până în clipa în care a închis ochii“, a mărturisit nepoata cuplului, Melissa Sloan, relatează Huffington Post.

image

FOTO Captura video

Don şi Maxine s-au cunoscut la o sală de bowling din California şi după câţiva ani s-au căsătorit. De la acel moment au fost nedespărţiţi. Au colindat lumea împreună şi au adoptat doi băieţi atunci când şi-au dat seama că nu pot avea copiii proprii. După o viaţă petrecută împreună, în urmă cu două săpătămâni, Don a căzut şi şi-a fracturat şoldul. Familia a decis să nu-l mai ţină în spital pentru că starea sa de sănătate se deteriora rapid. Au decis să-l aducă acasă ca să-şi petreacă ultimele zile de viaţă liniştit.

image

Foto Captura Video

La scurt timp, cancerul cu care se lupta de ani de zile Maxine a recidivat. Dragostea, grija şi respectul dovedite de cei doi în timpul lungilor ani de căsnicie a convins-o pe nepoata acestora să-i aducă pe cei doi îndrăgostiţi la ea acasă, unde le-a amenajat o cameră cu două paturi alăturate.

image

Captura video

„Bunica s-a trezit şi l-a văzut pe bunicul lângă ea. S-au luat de mână şi erau fericiţi că se află unul lângă celălalt“, a povestit nepoata. Aceasta a declarat că ştia că sfârşitul bunicilor ei era aproape. „Simţeam în sufletul meu că aşa trebuia să se întâmple. Bunicul şi bunica trebuiau să fie împreună şi să moară împreună“, a spus aceasta.

image

Maxine a fost prima care s-a stins, iar patru ore mai târziu, exact când trupul neînsufleţit al femeii era scos din încăpere, Don şi-a dat ultima suflare.

image

Maxine şi Don în tinerete FOTO Captura video 

„după ce au scos trupul bunicii din cameră, m-am întors să verific ce face bunicul şi murise. Imediat ce trupul ei a părăsit camera, a plecat şi el cu ea. Au murit la patru ore diferenţă… Este uimitor. O adevărată poveste de dragoste“, a rememorat nepoata ultimele ore petrecute împreună de bunicii ei.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite