Care sunt cei mai infideli europeni? Rezultatele neaşteptate ale unui studiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Potrivit studiului, cei mai fideli europeni sunt francezii, iar cei mai infideli italienii şi spaniolii/FOTO Arhiva Adevărul
Potrivit studiului, cei mai fideli europeni sunt francezii, iar cei mai infideli italienii şi spaniolii/FOTO Arhiva Adevărul

Un site italian care promovează relaţiile extraconjugale a realizat un studiu pentru a afla care sunt cei mai infideli europeni. La cercetare au fost incluse persoane din şase ţări.

Site-ul incontri-extraconiugali.com a realizat un chestionar care a fost completat anonim de peste 1.000 de persoane, prin e-mail. Voluntarii sunt din Marea Britanie, Italia, Spania, Belgia, Franţa şi Germania, scrie Daily Mail.

Rezultatele studiului sunt foarte interesante. Astfel, 59% din bărbaţii italieni au recunoscut că şi-au înşelat partenera, la fel, 35% din femei au declarat că au fost infidele. În cazul spaniolilor, 56% din bărbaţi şi 34% din femei au avut aventuri extraconjugale.

Pe locul trei se află Germania, cu 47% din bărbaţi şi 42% din femei care îşi recunosc infidelitatea. Urmează Marea Britanie, cu 45% din bărbaţi şi 32% din femei necredincioase partenerilor.

Alex Fantini, care deţine site-ul incontri-extraconiugali.com, crede că italienii şi spaniolii sunt mai infideli pentru că adoră adrenalina de care au parte atunci când au o relaţie ilicită. În aceste ţări aventurile extraconjugale sunt considerate tabuu, în timp ce în alte ţări europene mentalitatea oamenilor este puţin mai îngăduitoare în această privinţă.

Potrivit acestui studiu, cei mai fideli parteneri sunt francezii. Doar 30% din bărbaţi şi 27% din femei spun că şi-au înşelat partenerul.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite