10 semne că ţi-ai găsit soţul ideal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nimeni nu este perfect în această lume, dar atunci când te îndrăgosteşti ai impresia că ai găsit partenerul ideal care întruchipează tot ceea ce este mai bun, mai frumos şi adevărat. După un timp, însă, e posibil să apară îndoielile dacă ai ales persoana potrivită.

Dacă soţul tău te apreciază şi te respectă, nu te va lăsa să te simţi ca o servitoare. El înţelege că vii obosită de la muncă şi este mereu gata să te ajute la curăţenie, dacă îl rogi. Mai mult, făcând aceste lucruri împreună este o modalitate bună de a termina treaba mai repede şi de a petrece restul timpului împreună.

Site-ul Bright Side propune o listă de 10 caracteristici ale unui soţului ideal, cu care majoritatea femeilor moderne ar fi de acord.

1. Nu se teme de greutăţi şi este gata să rezolve orice problemă

Un bărbat adevărat nu spune doar cuvinte frumoase, ci şi acţionează decisiv. În situaţii dificile, el este mereu pregătit să-ţi ofere un umăr pe care să plângi.

2. Îşi poate pregăti singur cina

Femeile moderne consideră că un bărbat care emană masculinitate şi ştie cum să gătească este soţul ideal. Şi nici nu trebuie să facă ceva special. Chiar dacă taie în felii un pepene şi le aranjează frumos pe o farfurie, va reuşi să facă femeia fericită.

3. Te sprijină întotdeauna, chiar şi când ai făcut o greşeală gravă

Cu toţii facem greşeli, iar atunci când se întâmplă perechea ta ar trebui să-ţi fie mereu alături. Chiar şi când nu ai dreptate. În orice situaţie, soţul al trebui mai degreabă să te susţină, decât să te învinovăţească.

4. Este atent la detalii

Asta nu înseamnă că soţul tău trebuie să ştie fiecare dataliu din viaţa ta sau să-şi amintească ce purtai în ziua în care v-aţi cunoscut. Dar acordă importanţă lucrurilor care contează pentru tine. De exemplu, ştie cât zahăr îţi pui în cafea şi care este melodia ta preferată.

5. Este înţelept, nu doar isteţ

Poate fi de folos să ai în preajmă pe cineva care îţi să-ţi explice fizica cuantică, dar şi mai important este un bărbat care poate găsi o soluţionare a problemelor din viaţa de zi cu zi. Dacă soţul tău este capabil să-ţi dea un sfat bun atunci când ai o dispută cu mama ta, atunci eşti o femeie norocoasă.

6. Ştie să te înveselească

Atunci când eşti tristă, bărbatul tău ştie mereu cum să te înveselească: face o glumă bună, te încurajează sau face alte lucruri care te fac să te simţi mai bine.

7. Ştie să facă compromisuri şi să negocieze

Bărbatul ideal poate găsi un limbaj comun cu poliţiştii, instalatorii şi femeile plângăcioase fără ameninţări sau mită. El poate faţă chiar şi vecinului nemulţumit de alături.

8. Nu uită de problemele tale imediat ce iese din casă

De obicei, bărbaţii nu se pot concentra pe mai multe lucruri în acelaşi timp. Dar un bărbat iubitor face din prioritate şi le pune la coadă.

9. Opinia ta contează pentru el

Relaţia dintre un soţ şi o soţie nu ar trebuie să fie doar despre a locui împreună. Ei au nevoie să devină prieteni şi să se sfătuiască reciproc. Asta nu înseamnă că un bărbat trebuie să fie ţinut sub papuc. Luarea deciziilor împreună este un element crucial pentru o căsătorie fericită.

10. Te ajută la treburile casnice

Sigur că fiecare persoană are propria idee despre o relaţie perfectă şi calităţile bărbatului ideal diferă de la o femeie la alta. Dar chiea unei căsătorii fericite este să găseşti pe cineva care te pune pe primul loc şi pe care şi tu îl pui pe primul plan.

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite