Un fotomodel câştigă printr-o poză publicată pe Instagram mai mult decât în patru zile de muncă. Care este secretul ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Publicarea unei poze pe Instagram poate aduce la fel de mulţi bani ca patru zile de muncă. Singura condiţie: să ai foarte mulţi fani, adică să fii o adevărată vedetă online, spune fotomodelul Gabrielle Epstein.

Tânăra în vârstă 21 de ani locuieşte în Australia şi are deja peste 700.000 de fani pe Instagram. Publicând zilnic câte o fotografie pe această reţea de socializare, ea câştigă mii de dolari prin plasarea discretă a unor produse, care sunt văzute de toţi fanii ei, scrie Daily Mail.

Astfel, ea câştigă dintr-o singură poza cât ar câştiga în patru zile de muncă, spune Gabrielle. O persoană care are peste 100.000 de fani pe Instagram va fi căutată de companii, care vor dori să promoveze diferite produse sau servicii. Prin urmare, ele vor plăti sume considerabile.

image

Gabrielle, de exemplu, face reclamă la produse cosmetice, bijuterii şi haine. Unele poze publicate de ea strâng chiar şi 25.000 de LIKE-uri. În cazul ei, o companie care vrea să fie promovată va plăti sute de dolari pentru o singură fotografie, sau câteva mii de dolari pentru o campanie care durează mai multe săptămâni.

image

În plus, modelele de pe Instagram vor primi de la companiile promovate diferite cadouri, pe lângă sumele generoase plătite.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite