Uleiuri hidratante pentru fiecare tip de piele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiecare tip de piele are nevoie de un ulei hidratant. Dacă nu îl foloseşti pe cel corect, tegumentul va avea de suferit, în ciuda faptului că utilizezi produse naturale. Iată care ulei va reda pielii tale fermitatea, strălucirea şi catifelarea.

Piele normală

Pielea este expusă zilnic la efectul radicalilor liberi. De asemenea, stilul de viaţă dezordonat, emoţiile, stresul, alimentaţie nesănătoasă, toate îşi lasă amprenta pe tenul nostru. Dacă ai ten normal, poţi încerca diferite uleiuri. Alege-l pe cel care ţi se potriveşte cel mai bine. Nu trebuie să aplici acelaşi ulei pe întregul corp. El poate fi diferit pe faţă, gât şi restul corpului. Găseşte-l pe cel mai bun. El va preveni îmbătrânirea, deshidratarea şi pierderea fermităţii.

Piele uscată

Persoanele care au tenul uscat trebuie să aibă grijă constant de ea. Lipsa hidratării este principala cauză a îmbătrânirii pielii. Dacă ea nu este hidratată, va pierde din ce în ce mai multă apă. Din această cauză, tegumentul are nevoie de un ulei hidratant care să-i menţină elasticitatea şi fermitatea.

Recomandate pentru tenul uscat sunt următoarele uleiuri:

Uleiul de migdale: este foarte hrănitor, bogat în vitamina E, şi foarte ieftin.
Untul de cacao: Excelent pentru pielea uscată şi devitalizată.
Uleiul de avocado: bogat în acizi graşi, dă luminozitate şi întinereşte pielea.
Uleiul de muşcată: Acest ulei stimulează regenerarea pielii şi are o mare putere de vindecare. Puteţi alege unul sau combinaţi-le.

Află ce ulei ţi se potriveşte pe clickpentrufemei.ro

Cum îngrijeşti pielea uscată

Cum foloseşti uleiurile esenţiale

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite