TEST. Pana preferată îţi dezvăluie ce-ţi lipseşte în viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alege o pană în primele două secunde şi află dorinţele tale ascunse @yourtango
Alege o pană în primele două secunde şi află dorinţele tale ascunse @yourtango

Felul de a fi, visele şi deciziile pe care le luăm în viaţă pot fi analizate şi apoi traduse prin teste psihologice, bazate pe studii de specialitate. Unul dintre ele este testul penelor colorate, care poate scoate la iveală cele mai ascunse nevoie şi dorinţe, dar şi stadiul în care este viaţa ta acum.

Priveşte cu atenţie întreaga imagine, apoi concentrează-te asupra uneia dintre pene, însă nu prelungi durata de gândire la mai mult de două secunde. În acest fel, răspunsul pentru tine va fi mai corect. Testul acesta de personalitate analizează alegerea ta şi apoi oferă răspunsul. Te va pune cu siguranţă pe gânduri, pentru că atrage atenţia asupra dorinţelor tale profunde, cărora nu le dai voie să se împlinească.

Dacă ai ales pana cu numărul 1, visezi la stabilitate în viaţă

Preferi prima pană din imagine? Cel mai probabil nu mai suporţi să  te simţi bolnav şi obosit. Lucrezi mult peste program, ai adunat nopţi nedormite, iar presiunea vieţii pare să nu cedeze niciodată. Mai mult, eforturile tale nu sunt recompensate pe măsură. Indiferent cât de mult ai munci, nu simţi că ajungi într-o zonă de confort. Cauţi calmul şi liniştea, iar simetria şi culoarea care alcătuiesc modelul penei atrag spre sinele tău interior.

Citeşte continuarea testului aici şi află răspunsurile în întregime pentru fiecare alegere în parte.


 

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite