Vivo V7+ este un smartphone cu o cameră frontală duală, de 24 de megapixeli, care va fi ajutată de un bliţ. Ce specificaţii are

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania chinezească Vivo a lansat, în cadrul unui eveniment organizat în Mumbai, noul său vârf de gamă, V7+, un terminal care se concentrează pe calitatea superioară a camerei şi durata mare a bateriei.

Televonul va avea  cameră duală pentru selfie-uri, de 24 de megapixeli, care va fi însoţită şi de un bliţ. În plus, display-ul telefonului va fi unul fără margini, semn că Vivo se alătură celorlalţi mari producători în folosirea acestui tip de ecran. Dimensiunea acestuia va fi de şase inci.

Celelalte specificaţii ale telefonului includ un procesor Snapdragon 450, 4 GB de memorie RAM şi 64 de GB spaţiu de stocare . Camera principală, cea de pe spate, va fi una de 16 megapixeli. De asemenea, bateria noului terminal va fi de 3225 miliamperi, care ar trebui să asigure cel puţin o zi şi jumătate de utilizare.

Vivo este primul producător chinezesc de smartphone-uri care a lansat o fabrică în India, acolo unde vinde milioane de smartphone-uri anual, notează androidcentral.com.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite