Viralele săptămânii: Omul cu primul miliard pe YouTube îl vrea pe al doilea, iar atacul din Boston este încă urmărit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Psy intră în top pe primul loc săptămâna aceasta. FOTO Captură/YouTube
Psy intră în top pe primul loc săptămâna aceasta. FOTO Captură/YouTube

Încă o săptămână, încă un top de virale. Atacul de la Boston intră în top şi omul care a adus primul miliard de afişări în istoria YouTube este primul.

Psy este primul om care, printr-un videoclip, a strâns peste un miliard de vizualizări pe YouTube. Acum, cu „Gangnam Style“, a trecut de un miliard şi jumătate, iar „Gentleman“ îl prinde din urmă. Însă altceva este interesantă, atacul de la maratonul din Boston încă trezeşte interesul oamenilor. Două dintre videoclipuri sunt din timpul acelui incident.

Surveillance Video Related to Boston Bombings

Atacul din Boston sau Superman, care subiect e mai interesant? Doar câteva sute de vizualizări le-au despărţit. Videoclipul de faţă este cel suprins de camerele de supraveghere din ziua atacului. Între timp, cei doi fraţi presupuşi atacatori au fost prinşi, unul a şi murit, dar în memoria YouTube-ului se pare că vor fi mereu în atenţie.

CAUGHT ON CAMERA: Fertilizer Plant Explosion Near Waco, Texas

În timpul debusoladei cu atacul din Boston s-a petrecut şi un accident la o fabrică de fertilizator din Texas. Acesta este unul dintre videoclipurile de acolo. Nu are cea mai bună calitate, dar a ajuns la 23 milioane de afişări şi este pe locul 3 în topul de săptămâna aceasta.

Explosions at the Boston Marathon

Încă un loc în topul viralelor, încă un videoclip cu Boston. De data aceasta este publicat de „The Boston Globe“ şi sunt prezentate mai multe secvenţe de la atacul din timpul maratonului. S-ar putea ca YouTube să solicite verificarea vârstei pentru a vizualiza acest videoclip. A ajuns la 24,2 milioane de afişări.

MACKLEMORE & RYAN LEWIS - CAN'T HOLD US FEAT. RAY DALTON (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

Pe acest loc secund intră şi videoclipul unei melodii. Are aproape 32,5 milioane de vizualizări, atâţia oameni n-au cum să se înşele cu privire la un viral. Începe dintr-o pădure, unde e frig, se ajunge pe o insulă, printre piraţi şi la final rămâne can't hold us.

PSY - GENTLEMAN M/V

În final, liderul săptămânii: Psy şi melodia sa „Gentleman“. Ziceam de melodia precedentă că are 32 de milioane de afişări. Ei bine, sud-coreeanul aici de faţă a reuşit să ajungă la 343 de milioane de afişări. E drept însă că e pe YouTube încă de pe 13 aprilie, când a fost o senzaţie.

Bonus: Alex Velea - E marfă tare [Official track HQ]

Iar ca bonus vine Alex Velea cu o melodie de-ale sale. El este în fruntea topului viralelor pe România. Că e o melodie marfă tare, rămâne ca fiecare să decidă. Ce-i drept este că a ajuns în vârf.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite