VIDEO Viitorul pe care şi-l imaginează Microsoft are tehnologie peste tot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Microsoft îşi imaginează o casă unde toate gadgeturile sunt conectate între ele
Microsoft îşi imaginează o casă unde toate gadgeturile sunt conectate între ele

Microsoft a postat pe contul său de YouTube un video în care îşi imaginează cum va arăta casa viitorului, iar ea este plină de gadgeturi şi un control mult mai mare faciltat de acestea.

Pentru Microsoft, viitorul nostru va fi marcat de gadgeturi interconectate. Vom lucra pe telefon şi vom putea vedea informaţile pe un ecran mai mare. Sau vom folosi o tabletă şi o masă interactivă, de tip Surface.

Gigantul tehnologiei mondiale a lansat acest video cu ocazia prezentării noului său centru, Envisioning Center, care va funcţiona pentru a-şi imagina cum ar putea fi folosită tehnologia pentru a ne face vieţile mai uşoare şi mai plăcute. Practic, noul centrul Envisioning a fost construit de la zero şi va incorpora cele mai noi idei şi ultimele tehnologii ale Microsoft.

În interiorul lui, au anunţat reprezentanţii Microsoft printr-o postare pe blogul companiei, vor fi diferite scenarii: acasă, la muncă sau între acestea. El va fi inspirat de produsele actuale, de munca celor de la Microsoft Research şi de tendinţele generale ale industriei. “Îmi place să mă gândesc la el ca o maşină concept care ne permite să împărtăşim ceea ce ar putea fi viitorul. Vizitatorii ne vor putea da feedback şi vor putea discuta cu noi”, a scris reprezentantul Microsoft.

Puteţi vedea video-ul mai jos: 

Microsoft nu este la primul exerciţiu de imaginaţie. Puteţi vedea o altă perspectivă şi în acest video. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite