VIDEO A3 Tablet Book - laptop sau filă A3?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Phil Pauley, un foarte bun designer britanic, dezvoltă un concept de laptop hibrid şi cu două display-uri.

A3 Tablet Book este în prezent doar pe hârtie, dar se anunţă a fi un dispozitiv revoluţionar care se poate plia în format de tabletă (A4), poate lua forma unei pagini A3 când este deschis la 180 de grade şi chiar forma unui laptop, scrie laptopnews.ro.

În viziunea lui Phil Pauley, dispozitivul este complet touchscreen, iar cele două display-uri pot fi folosite ca un tot unitar sau în mod individual.

De exemplu, când este setat pentru a fi folosit pe post de notebook, partea superioară poate fi un ecran, iar cealaltă jumătate poate fi folosită pe post de tastatură.

Tableta-notebook ar putea fi folosită în mod landscape sau mod portret şi ar avea 3 camere foto/video - una web cu o rezoluţie mai mică, una clasică probabil cu un anumit număr de MP şi o alta care poate fotografia şi filma în format 3D.

De asemenea, va dispune de Wifi şi 3G, acestea fiind singurele modalităţi prin care se vor putea transmite fişiere. În conceptul iniţial nu se observă niciun fel de port, lucru ce afectează extinderea capacităţilor dispozitivului. Totuşi, să nu uităm că vorbim de o tabletă-notebook cu un design subţire, futurist, dedicată în primul rând mobilităţii.

VIDEO

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite