Twitter confirmă introducerea taxei pentru verificarea bifei albastre

0
Publicat:

Twitter a confirmat oficial introducerea unui plan care le permite utilizatorilor platformei de socializare să achiziționeze bifa albastră ce le oferă statutul de cont oficial verificat.

Twitter confirmă introducerea taxei pentru verificarea bifei albastre FOTO Shutterstock
Twitter confirmă introducerea taxei pentru verificarea bifei albastre FOTO Shutterstock

Compania a afirmat că noua funcție va fi disponibilă utilizatorilor din anumite țări care vor achiziționa serviciul Twitter Blue pentru 7.99 dolari pe lună. Până acum, bifa albastră era disponibilă doar pentru oficialități, influenceri, organizații de profil, etc, cărora li se cerea să își dovedească identitatea, relatează BBC.

Această schimbare a politicii Twitter cu privire la bifa albastră poate alimenta îngrijorarea că anumite conturi ale celebrităților, guvernelor sau organizațiilor ar putea fi duplicate de orice utilizator dispus să achite o taxă lunară și astfel s-ar putea crea foarte multe conturi false.

Elon Musk a preluat recent Twitter și caută să diversifice modul în care compania sa obține venituri. Vineri, miliardarul anunța că Twitter pierde peste 4 milioane de dolari pe zi și că a fost nevoit să renunțe la aproape jumătate dintre angajați pentru reducerea cheltuielilor. 

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite