Tu ce cadouri faci de Paşte? Reduceri pe care nu le poţi ignora

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sony xperia z2 tableta foto razvan baltaretu/adevarul

Mai avem puţin până la sărbători, iar dacă vrei să profiţi de reduceri de Paştepentru a face cadouri inspirate, avem câteva recomandări din oferta magazinului LikeIT.

De Crăciun suntem mai obişnuiţi să oferim şi să primim cadouri, dar nu ar trebui să neglijezi nici sărbătorile pascale. Dacă ţi-ai propus să oferi un cadou util, atunci iată câteva reduceri de Paşte de care să profiţi.

Asus MeMO Pad 7 este o tabletă de 7 inci, cu un procesor Intel cu patru nuclee care rulează la o frecvenţă de 1,33GHz, iar sistemul de operare este un Android KitKat. Tableta foloseşte interfaţa Asus, una optimizată şi cu design minimalist, şi cântăreşte puţin sub 300 de grame, perfect de luat peste tot.

Un telefon de luat în calcul pentru a-l face cadou de Paşte este Xiaomi Redmi 2. Oferă un ecran HD, dispune de slot pentru card microSD şi foloseşte un procesor cu patru nuclee. Este un telefon „de buget“ pe care să îl oferi copilului drept prim smartphone al lui, spre exemplu.

<a href="http://playtech.ro/2015/reduceri-de-paste-la-gadgeturi-pe-care-sa-le-faci-cadou-cele-mai-inspirate-alegeri/" target="_blank" rel="nofollow"><strong>Vezi celelalte cadouri de Paşte</strong></a>

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite