Articol publicitar

Top 12 camere web pentru şcoala online

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nimeni nu a fost pregătit pentru schimbările ce au avut loc în acest an. Nici pentru schimbările din învăţământ, unde copiii sunt nevoiţi să se adaptate la o nouă formă de studiu - şcoala online. Pentru ca fiecare copil să-şi poată desfăşura orele online aşa cum se cuvine este necesară şi o cameră web, cu precădere atunci când copilul trebuie să manevreze un calculator clasic.

Cât despre laptopuri şi astfel de calculatoare cu o cameră web integrată, veţi putea observa încă de la bun început că accentul cade pe performaţele acestuia şi nu pe cele ale camerei. Astfel, deseori camera integrată a unui PC nu se va vedea clar şi nu va stabili acel contact cât se poate de real cu profesorii. Iar claritatea pe care o poate oferi o cameră web pe parcursul unei ore de curs desfăşurată în mediul online, poate fi un aspect extrem de important. Prin intermediul unei camere web cât mai clare, copiii pot stabili un contact desprins din realitate, lucru care-i poate ajuta să se simtă mai ancoraţi în realitate şi mai optimişti privind viitorul lor, făcând întreaga experienţă să pară de parcă totul s-ar desfăşura câtuşi de normal cu putinţă.

Iar partea cea mai bună este că o cameră web prevede o serie de costuri mult mai accesibile faţă de un calculator, iar prin portabilitatea acesteia poate fi utilizată în repetate rânduri şi să este compatibilă cu vaste modele de calculatoare. 

Aşadar, dacă şi tu îţi doreşti să-i oferi copilului tău cea mai bună experienţă la şcoala online (şi nu numai), îţi recomandăm achiziţia unei camere web. Iar dacă nu te pricepi la tehnologie şi nu ştii cum să alegi un astfel de gadget, iţi venim în ajutor cu 12 recomandări de camere web. 

Top 15 camere web pentru şcoala online

  • Camera web Trust SpotLight Pro  

Dacă nu ai un buget foarte ridicat şi dacă nu-ţi permiţi achiziţia unui nou calculator mai performant, dar totuşi îţi doreşti ca la începerea şcolii online să aibă copilul minimul necesar la dispoziţie, printre care şi o cameră web decentă, îţi recomandăm camera web Trust SpotLight Pro care se regăseşte la o ofertă avantajoasă de preţ.

Această cameră web este compatibilă atât cu modele mai vechi de calculatoare, dar şi cu sisteme de operare moderne. De exemplu, poate fi conectata cu uşurinţă la un calculator ce deţine drept sistem de operare Windows 7, XP sau Vista. Vine cu o rezoluţie de 1.3 pixeli ceea ce-i poate oferi un contact video cel puţin decent. 

Conexiunea calculatorului cu această cameră web se realizează în mod clasic, prin conectarea mufei USB la portul dedicat.

  • Camera web Marvo MPC01, 5MP, Full HD, microfon, iluminare LED (Negru)  

Pentru un buget uşor mai ridicat, dar care nu este în afara limitelor unui părinte care a achiziţionat deja majoritatea lucrurilor de care copilul ar putea avea nevoie în noul an şcolar, poţi opta şi pentru camera web Marvo.

Această cameră vine cu o rezoluţie mult mai bună de 5MP, o rezoluţie mică dacă e să ne raportăm la performanţele gadgeturilor din ziua de astăzi, dar totuşi acceptabilă pentru intervalul de preţ în care se află. Partea cea mai bună este că imaginile sau conversaţiile video se vor reproduce la o claritate de 1080 pixeli, ceea ce va facilita întregul proces. De asemenea, corpul camerei web este rotativ la un unghi de 360 grade, ceea ce înseamnă că poţi poziţiona camera după bunul plac, cu orientarea către cel mai bun unghi vizibil cu putinţă.

Camera web Marvo vine insotita si de un microfon incorporat, cat si de un sezor de focalizare.

  • Camera Web Canyon CNE-CWC3N, Full HD, USB 2.0, Functie detectare fata, 2MP, 30fps (Negru)  

O alta alegere de succes de care poţi beneficia la un preţ accesibil poate fi şi camera Canyon CNE-0CWC3N. Această cameră web are un sezor cu o rezoluţie mult mai mică decât modelul menţionat anterior (senzor de 2 MP), însă vă oferă posibilitatea de a regla mărimea rezoluţiei photo-video până la 12 MP. Oferă de asemenea o calitate video excelentă pentru utilizarea zi de zi în cadrul şcolii online, cât şi în scop personal. 

Este o cameră fiabilă, de mici dimensiuni, cu o conexiune intuitivă şi extrem de simplu de utilizat. 

  • Camera Web Trust HD 18679 (Negru)  

Necesitatea unei camere web eficiente pentru ore multiple de curs online poate fi satisfăcută de către camera web Trust HD. Un prim atuu al acestei camere web l-aţi aflat deja din descrierea acesteia - este o cameră web cu o rezoluţie foarte bună, o rezoluţie modernă care oferă posibilitatea de a realiza o serie de fotografii excelente cu o rezoluţie de 3200x2400 pixeli, oferindu-ţi fără îndoială cea mai bună definire a detaliilor de până acum. De asemenea, şi pe partea de video putem vorbi de o eficienţă relativ sporită mulţumită senzorului de 8 pixeli şi a rezoluţiei video de 1280 cu 720 pixeli, care derulează capturile video cu o frecvenţă de 30 cadre pe secundă. 

Un bonus pe care l-am remarcat la această cameră web, excluzând deja microfonul integrat existent şi la alte modele este zoom-ul digital, care îţi permite să ajustezi optim distanţa vizuală. 

  • Camera Web Xiaomi Imilab W88S, Full HD (Negru)  

Aşa cum probabil ştii deja (sau afli din acest material), Xiaomi este un adevăărat competitor pe piaţa tehnologică. Şi iată că, prin intermediul brandului chinezesc care a revoluţionat piaţa în materie de smartphone-uri şi accesorii inteligente pentru casă, poţi obţine şi o cameră web pe măsură, la un preţ avantajos şi corect raportat la calitate.

Camera web Xiaomi are un design elegant, uşor de integrat în orice locuinţă, pentru o completare elecantă şi eficientă a nevoilor. Această cameră este prevăzută cu o conectivitate clasică prin intermediul unui cablu cu conexiune tip USB 2.0 si are o greutate foarte mica, de doar 138 grame.

Este o cameră web care face faţă cu brio uzului zilnic personal, dar este şi o alegere ideală pentru copii sau adolescenţi, pentru orele pe Zoom sau pe alte platforme.

Camera reproduce detaliile în regim full HD datorită senzorului cu o rezoluţie de 2 MP. Culorile sunt vibrante, unghiul de vizualizare este foarte ridicat, fiind ideală pentru sesiunile de video online chiar şi în condiţii de luminozitate redusă. 

Este compatibilă cu numeroase sisteme de operare precum Ubuntu, Windows 10 etc.

  • Camera Web A4tech PK-910H  

Pentru pasionaţii de tehnologie care nu doresc să lase loc de compromisuri propunem şi acest model cu totul şi cu totul atipic, atît din punct de vedere al designului, cât şi din punct de vedere al performanţelor. Camera web A4tech poate fi cea mai bună alegere pentru toţi cei care îşi doresc performanţe avansate, fotografii realizate prin intermediul camerei web cu o rezoluţie foto de până la 16 MP (pe care o poate oferi şi un telefon middle range de ultimă generaţie) şi o rezoluţie video de 2 MP. 

Este o cameră web echipată cu senzor full HD de 1080 pixeli. Aşa că o puteţi utiliza în mod practic pentru zeci de conferinţe online.

  • Camera WEB Tellur Basic, Full HD 1080p, USB 3.0 (Negru)  

Nici cei de la Tellur nu sunt mai prejos atunci când vine vorba de gadgeturi. Iar prin intermediul camerei Tellur Basic, beneficiaţi de o cameră performantă cu o conexiune mai rapidă. Această cameră web este compatibilă cu PC-urile ce deţin cel puţin un port 3.0 datorită cablului de conexiune specific, iar din punct de vedere a sistemului de operare nu cunoaşte limite.

Este echipată cu un senzor clasic de o rezoluţie de 2 MP, iar înregistrarea video se reproduce la o rezoluţie de 1920x1080, similară unui smartphone performant sau chiar peste. Camera web surprinde excelent inclusiv cadrele în mişcare, iar la nevoie puteţi seta manual focalizarea pe subiect, în funcţie de nevoi şi preferinţe.

Cu siguranţă nu vei da greş cu această cameră web!

  • Camera web Logitech C310 HD, USB, Microfon incoporat (Negru)  

Dacă eşti interesat cu precădere de un brand dedicat şi renumit pentru perifericele PC existente pe piaţă, atunci camera Logitech şi modelul C310 poate fi cea mai bună alegere. 

Prin intermediul acestei camere vă puteţi axa atât pe realizarea unor cadre foto, cât şi pe realizarea unor materiale video.

Acest model este echipat cu un senzor de 1.3 pixeli, care la prima vedere n-ar părea nimic impresionant. Însă, calitatea cadrelor oferite este cu totul surprinzătoare. Vei avea de-a face cu fotografii destul de clare şi precise a căror rezoluţie va fi de 1280x720, dar şi cu materiale video în regim HD 720p. 

Funcţia Logitech vid Hd şi Logitech video Effects vă permite să vă jucaţi cu o serie de filtre atît din punct de vedere a materialelor vizuale create, cît şi din punct de vedere a sunetului reprodus. 

Este compatibilă atât cu monitoarele de tip LCD, cât şi cu cele de tip CRT, modalitatea de prindere şi stabilizare a corpului camerei fiind foarte facilă. 

Imagine indisponibilă
  • Camera web Logitech C525 HD  

Nici modelul Logitech C525 nu este mai prejos faţă de versiunea precedentă. Am putea spune chiar că acest model este o versiune îmbunătăţită care bineînţeles, vine cu performanţe şi mai avansate.

Senzorul full HD integrat îţi oferă posibilitatea de a realiza fotografii cu rezoluţia de 8 MP, dar şi materiale video impresionante. Tehnologia integrată deţine şi funcţia de Premium Autofocus, ceea ce înseamnă că această cameră web are capacitatea de a distinge detaliile şi de a centraliza în mod automat subiectul expus în faţa camerei. Vine şi cu o serie de efecte amuzante pe care le poţi testa în timpul discuţiilor video cu prietenii şi familia, dar şi cu un sistem de recunoaştere facială. 

  • Camera Web Asus ROG Eye, Full HD 60fps, Microfon, USB (Negru)  

Dacă te-ai lăsat impresionat de performanţele unui laptop marca Asus, atunci nici camera Asus ROG Eye nu te va surprinde. 

Pentru un buget mai ridicat poţi obţine o cameră web disponibilă pentru înregistrări video full HD care să deruleze înregistrări extrem de clare şi în timp real, la 60 cadre pe secundă. Microfoanele încorporate de tip stereo oferă şi un sunet clar şi o discuţie cât se poate de clară.

Însă, această cameră vine şi cu un minus - vei putea realiza exclusiv doar materiale de tip video, nu şi pe cele de tip foto. De asemenea, camera vine cu un design cochet, cât şi cu o lungime a cablului de 1 m.

  • Camera web Logitech C615 HD  

O cameră compatibilă cu numeroase PC-uri şi sisteme de operare, dar şi o cameră cu performanţe pe măsura bugetului este modelul C615 de la Logitech. Aceasta poate fi alegerea ideală nu doar pentru elevi şi studenţi, cât şi pentru persoanele care şi-au mutat munca de birou în propria locuinţă.

Camera web este prevăzută cu un senzor de 8 MP, ceea ce înseamnă că vei beneficia de o claritate la superlativ, un focus automat, sistem de atenuare a zgomotelor de fundal, cât şi posibilitatea de conectare cu ajutorul recunoaşterii faciale. 

  • Camera Web Logitech C922 Pro Stream, Full HD, Microfon, USB (Negru)

Dacă copiii (şi nu numai) sunt pasionaţi de materiale media şi dacă ai posibilitatea de a face o investiţie considerabilă, pentru o calitate la superlativ, atunci modelul Logitech C922 va fi fără nicio îndoială cea mai bună opţiune. 

Această cameră nu doar că va oferi cele mai bune performanţe pentru şcoala online, dar în acelaşi timp este o alegere idelă pentru a derula jocuri video sau chiar şi pentru a filma materiale video pentru canalele şi aplicaţiile populare (de ex. Youtube). În pachet este inclus inclusiv triapodul care vă va ajuta să obţineţi o stabilizare mai bună în timpul filmărilor.

Logitech C922 captează şi redă filmările la o claritate maximă, cât mai realistă cu putinţă, şi permite atât ajustarea luminozităţii în funcţie de caracteristicile mediului ambiant, cât şi posibilitatea de personalizare a fundalului.

Sunetul este de două ori mai clar şi mai precis datorită sistemului audio dual care atenuează sgomotele neplăcute de pe fundal.

Imagine indisponibilă

În concluzie, există vaste opţiuni de camere web cu performanţe pe gustul şi nevoile tuturor, dar şi camere web la preţuri accesibile care oferă strictul necesar în materie de foto-video. În funcţie de cât de profesională îţi doreşti să fie experienţa ta şi care vor fi destinaţiile de uz ale camerei web, optează pentru modelul care te reprezintă şi care se potriveşte cel mai bine bugetului tău, fără a face compromisuri. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite