Steve Wozniak, cofondator Apple: "Vreau o tabletă Microsoft Surface"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steve Wozniak, cofondator Apple, a lăudat tableta Surface de la Microsoft și a spus că vrea să aibă una. Wozniak a vorbit de bine și Android, sistemul de operare de la Google, și l-a catalogat chiar mai bun ca iOS de pe iPhone în anumite privințe.

Steve Wozniak s-a declarat încântat de lansările pe care Microsoft le pregătește pentru toamnă, printre care și Surface. El consideră că, în afară de consola Xbox și Kinect, compania nu a prea avut succes pe piața dispozitivelor mobile și de divertisment. „Vreau să văd o tabletă Surface, vreau s-o folosesc, vreau s-o am”, a afirmat Wozniak citat de site-ul „Cult of Mac”.

Surface nu va fi însă primul contact al cofondatorului Apple cu un produs Microsoft. În aprilie anul acesta, el și-a cumpărat un Nokia Lumia 900 echipat cu Windows Phone 7.5, pe care l-a catalogat drept intuitiv și cu aplicații care arată mai bine decât pe Android sau iPhone. „Doar pentru aspect cu siguranță prefer Windows Phone față de Android”, a afirmat Wozniak.

În ceea ce privește smartphone-urile cu Android, Wozniak a spus la începutul anului că acestea sunt peste iPhone la capitolele comenzi vocale și sistemul de navigare. „Reușesc să mă fac mai bine înțeles pe un telefon cu Android decât reușesc pe un iPhone cu Siri. Plus că am și navigare. Android este cu mult înainte”. El deține două terminale cu Android, un Samsung Galaxy Nexus, primit gratuit de la Google, și un Motorola Droid Razr.

Stephen Wozniak este inginer de sistem și programator. În 1976, a fondat compania Apple împreună cu Steve Jobs și Ronald Wayne și este responsabil de crearea Apple I și II, cele două calculatoare de succes ale companiei în anii de început. Acesta a părăsit compania în 1987, dar încă deține acțiuni și primește un salariu de 120.000 de dolari pe an.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite