Sfaturi despre cum să cureţi corect un ecran de laptop, televizor sau monitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă tot faci curăţenie de iarnă în casă, nu uita şi de dispozitivele tale. De telefon poate ai grijă, dar laptopul şi televizorul au nevoie, de asemenea, de curăţare. Iată cum faci cu ecranul.

Este foarte important de ştiut cum cureţi ecranul laptopului sau televizorului în mod corect, întrucât acesta se murdăreşte destul de uşor şi vrem să evităm zgârieturile. Curăţarea ecranului este destul de simplă. E posibil să ai la îndemână o mulţime de produse de curăţat prin casă, dar majoritatea au şanse destul de mari să-ţi distrugă ecranul monitorului sau al televizorului.

Unii producători sugerează să foloseşti doar anumite produse de curăţare când vrei să ştergi ecranul. Totuşi, multe produse se vând în diverse magazine la supra-preţ. Ai posibilitatea să cureţi ecranul unui dispozitiv destul de simplu şi ieftin.

Ingredientul ”minune” pentru asta este alcoolul izopropilic. Aceasta este probabil cea mai ieftină soluţie pe care o poţi folosi când vrei să ştergi ecranul fără zgârieturi, iar cel mai mare avantaj este că nu dăunează suprafeţelor sensibile ale televizoarelor sau ale monitoarelor. Ai nevoie şi de două lavete fine, care nu lasă scame (preferabil din microfibră).

Mai multe detalii despre curăţarea corectă a laptopului sau televizorului

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite